Taraftar, Çapa'ya 'Git' dedi

22.11.2020 - 19:49 | Son Güncellenme: 22.11.2020 - 19:49

Süper Lig’in 9. haftasında son sırada bulunan Ankaragücü, deplasmanda Göztepe’ye 3-1 mağlup oldu. Henüz Süper Lig'de galibiyet yüzü göremeyen başkent ekibinde taraftar maç sonrası, teknik direktörü ve ekibini istifaya davet etti. İşte detaylar...

AJANSSPOR - HABER

Başkent ekibi, büyük umutlarla sene başında takımın başına getirilen Fuat Çapa ile sezon başında 1+1 yıllık anlaşma sağlamıştı ancak geçen 9 haftanın sonunda henüz galibiyet yaşamış değil. Süper Lig'de 2 puanla son sırada bulunan Başkent ekibini taraftar isyan bayrağını çekti.

Sosyal medya üzerinden Fuat Çapa ve ekibine istifa çağrısından bulunan Ankaragücü taraftar grupları, teknik direktör Fuat Çapa'nın artık başarılı olamayacağını ve derhal istifa etmesini gerketiğine inanıyor.

Ankaragücü taraftarı "Haftalardır sportif başarısızlığın, yanlış hamlelerin ve onlarca hatan malesef biz taraftarın artık sabrını bitirmiştir. Bu sportiif başarızlıkların taraftara ve yönetime yansımaması imkansızdır." ifadeleri kullanıldı.

"Fuat Çapa derhal istifa etmeli"

Sosyal medyadan yapılan açıklamada "Ön görülen sistemi sahaya sunamayan, futbolcularda istenen enerjiyi ve yüreği ortaya koymalarını sağlayamayan ve bunları yaptıramayan Fuat Çapa'nın artık bizimle uzaktan yakından hiçbir ilgisinin ve hissiyatının kalmadığını düşünüyor ve derhal istifa etmesini istiyoruz" dendi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler