Trabzonspor 5 Eksikle Sivas'a Gitti! 2 Oyuncu Korona...

İsa Kethüda
14.01.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 18:22

Son dakika Trabzonspor haberleri... Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Trabzonspor'da beş oyuncu forma giyemeyecek. İşte haber ile ilgili detaylar.

Trabzonspor 5 Eksikle Sivas'a Gitti! 2 Oyuncu Korona...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşılaşacak Trabzonspor'da kamp kadrosu açıklandı. 

5 oyuncu kadroda yok

Buna göre koronavirüse yakalanan Manolis Siopis ve Anthony Nwakaeme, sakatlıkları bulunan Jorge Djaniny, Anders Trondsen ve milli takımda bulunan Jean Evrard Kouiassi kafilede yer almadı.

Yeni transferlerin lisansı çıktı

Bordo-mavili takımın ocak ayında kadrosuna kattığı ve lisansını çıkardığı Edin Visca, Yusuf Erdoğan ve Tymoteusz Puchacz da maç kadrosunda yer aldı.

İşte maç kadrosunda yer alan oyuncular: 

"Uğurcan, Erce, Arda, Serkamn, Peres, İsmail, Puchacz, Denswil, Hugo, Hüseyin, Ahmetcan, Berat, Hamsik, Murat Cem, Dorukhan, Yunus, Bakasetas, Abdülkadir, Yusuf Erdoğan, Visca, Salih, Koita, Cornel
ius."

Sivasspor-Trabzonspor maçı ne zaman?

Sivasspor ile Trabzonspor arasındaki mücadele yarın saat 16.00'da başlayacak ve maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'a Cezayirli 10 numara!
Habere Git

Trabzonspor ile Sivasspor, 32. randevuda

İki takım arasında ligde oynanan 31 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 15-8 üstünlüğü bulunuyor
 

Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, yarın Sivas'ta yapacakları maçla Süper Lig'de 32. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 31 maçta Trabzonspor'un 15, Demir Grup Sivasspor'un biri hükmen olmak üzere 8 galibiyeti bulunuyor. Taraflar arasındaki 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.


Trabzonspor'un 45 golüne, Demir Grup Sivasspor 33 golle yanıt verdi.

 

Sivas'taki maçlar


Bordo-mavililer, Sivas'ta oynanan maçlarda zorlandı. Karadeniz ekibi, deplasmandaki 15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet yaşadı. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşmayı Trabzonspor, 2-1 kazanmıştı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da bir imza bir ayrılık! KAP geldi
Habere Git

Lider Trabzonspor Sivas’ta

Süper Lig’in lideri Trabzonspor kafilesi, yarın oynayacağı DG Sivasspor karşılaşması için Sivas’a geldi.


Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yarın Sivasspor’a konuk olacak Trabzonspor, Sivas’a geldi. Uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’na gelen bordo-mavili kafileyi, az sayıda Trabzonspor taraftarı karşıladı.


Taraftarlar, futbolculara ve teknik direktör Abdullah Avcı’ya sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne binen kafile, havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.


Sivasspor-Trabzonspor müsabakası, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı’nda yarın saat 16.00’da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler