Trabzonspor'a Ganalı Stoper | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.05.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 20.05.2023 - 10:53

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Trabzonspor, Fransa Ligi'nde Strasbourg forması giyen savunma oyuncusu Alexander Djiku ile ilgileniyor...

Trabzonspor'a Ganalı Stoper | Transfer Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımda Teknik Direktör Nenad Bjelica, ilk olarak sağ bek, sol bek, iki stoper, iki orta saha, bir kanat ve bir forvet oyuncusu kadrosuna katmak istiyor.

Alexander Djiku gündemde

Fanatik'te yer alan habere göre; Vitor Hugo’nun ardından Stefano Denswil’le de yolları ayırmayı planlayan Trabzonspor, yaz döneminde 2 stoper birden alacak. Gündemdeki oyunculardan biri tanıdık; Alexander Djiku. 

Ganalı yıldız boşa çıkıyor

Abdullah Avcı döneminde çok istenen ancak kulübü Strasbourg’un yüksek bonservis talebi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Ganalı yıldız boşa çıkıyor.

İlgini Çekebilir
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türk finali! VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit...
Habere Git

Sözleşmesi bitiyor

Fransız ekibiyle 1 ay sonra mukavelesi bitecek olan Djiku’nun piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösteriliyor. Stoperin yanı sıra sağ bek ve ön libero mevkilerinde de görev yapabilen başarılı oyuncu, 20 kez Gana Milli Takımı’nın formasını terletti.

Bu sezon Ligue 1’de 30 maça çıkan ve 1 gol, 2 asistlik skor katkısı gösteren Djiku, 4 yıllık periyotta Strabourg’un en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor. 

Bjelica onay verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın da Djiku ismine onay verdiği ve Bordo-Mavili yönetimin nabız yoklayacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Cimbom'da ayrılık kapıda! Sezon başı geldi, piyasasını düşürdü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler