Trabzonspor'da transfer hedefi Arjantinli yetenek!

Cem Ergün
12.04.2024 - 12:13 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 12:30

Trabzonspor'da transfer çalışmaları devam ederken, scout ekibinin raporuyla yeni bir isim gündeme geldi. Bordo-Mavili ekibin yeni hedefi Rodrigo Villagra oldu.

Trabzonspor'da transfer hedefi Arjantinli yetenek!

AJANSSPOR HABER

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre Trabzonspor'un transfer gündemindeki isim bir kez daha Arjantinli orta saha Rodrigo Villagra oldu. Bordo-Mavili takımın scout ekiplerinin 23 yaşındaki futbolcu için "Mutlaka alınmalı" raporu verdiği kaydedildi.

Fırtına, teklif yapmıştı

Rodrigo Villagra, Trabzonspor'un gündemine ilk kez gelmiyor. Fırtına, sezon başında da Villagra için kulübü Talleres'e teklif yapmıştı. Trabzonspor'un teklifinin 4 milyon Euro olduğu kaydedilmişti.

Arjantin devine transfer oldu

Rodrigo Villagra, geçtiğimiz aylarda kulübü Talleres'ten ayrılarak Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate'e transfer olmuştu. Bu transfer için River Plate, 5.8 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Yönetim şartları zorlayacak

Trabzonspor scoutlarının önerisi sonucunda bordo-mavili yönetimin bu transferde şartları sonuna kadar zorlayacağı belirtildi.

İlgini Çekebilir
TFF'den yabancı VAR uygulaması! İşte hakemlerin atanacağı maçlar
Habere Git

Rodrigo Villagra'nın performansı

Rodrigo Villagra bu sezon River Plate formasıyla 11 maçta forma giydi. Bu maçların 6'sına ilk 11'de başlayan 23 yaşındaki Arjantinli orta saha, gol veya asist katkısı vermedi.

Senin için hazırladığımız haberler