Uygar Mert Zeybek: 'Fenerbahçe'de neden kadro dışı kaldım sebebini hala bilmiyorum'

11.04.2019 - 17:39 | Son Güncellenme: 11.04.2019 - 20:39

Uygar Mert Zeybek: 'Fenerbahçe'de neden kadro dışı kaldım sebebini hala bilmiyorum'

Ocak ayında Fenerbahçe'den İstanbulspor'a transfer olan Uygar Mert Zeybek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Uygar Mert Zeybek yaşanan süreçle ilgili konuştu:

"Fenerbahçe'de neden kadro dışı kaldım sebebini hala bilmiyorum. O dönemde bilmiyordum şu anda da bilmiyorum. O süreçte çok üzüldüm"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Uygar Mert Zeybek, "Ocak ayında İstanbulspor'a transfer oldum. Gelişim sağlayacağım en iyi kulüp İstanbulspor olduğu için buradayım. Eskişehirspor maçında dizimde esneme oldu. Korkulacak bir durum yok. 3 hafta sonra tam anlamıyla hazır olacağım" ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Şu anda hazırım'

"Fenerbahçe'de ciddi sakatlıklarla mücadele ettim. Şu anda hem tempo olarak hem de fiziksel olarak hazırım. Eksiklerim var mı? Var. Bu da maç oynayarak kapatılacak eksikler. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş, Türkiye'nin en önemli kulüpleri. Bu takımların altyapısında oynamak ve mücadele etmek çok güzel bir duygu. Bu takımların altyapısında oyuncuya düşen tek şey çalışmak. Benim genç arkadaşlarıma tavsiyem çok çalışmaları olacaktır"

'Neden kadro dışı kaldım sebebini hala bilmiyorum'

"Sezon başında Lozan'a kampa gittim. Atmosfer çok iyiydi. Sonrasında kadro dışı bırakıldım. Bu süreçte çok üzüldüm. Neden kadro dışı kaldım sebebini hala bilmiyorum. O dönemde de bilmiyordum şu anda da bilmiyorum. Sonrasında tesislerde özel hoca ile çalışmaya başladık. Takım antrenmanları ile bireysel antrenman da aynı olmuyor" 

'İstanbulspor'a transfer olarak doğru yaptım'

"İstanbulspor'a transfer olarak doğru yaptığımı düşünüyorum. Ailemin, arkadaşlarımın ve dostlarımın düşünceleri benim için çok önemli fakat ben çok doğru bir karar verdiğimi düşündüm. Her şey inşallah çok daha güzel olacak. Çok çalışmaktan başka bir düşüncem yok"

'Fenerbahçe'de altyapıdan gelen oyunculara direnmiyorlar'

"Fenerbahçe'de altyapıdan çıkıp da forma şansı bulmak zor. Sezon öncesi transfer geliyor, bu transfere belli bir bütçe ayrılıyor. 5 milyon euro - 6 milyon euro'ya oyuncular geliyor, bu oyuncuları bekletip de 'Altyapıdan Uygar var, onu oynatalım' demezler. Kısaca altyapıdan gelen oyunculara direnmiyorlar. Benim şahsi fikrim altyapıdan çıkan oyunculara sabredilmeli!"

'Derbiyi Fenerbahçe kazanır'

"Osmanlıspor çok önemli bir rakip. Takım olarak çok güzel bir hava yakaladık. Saha içinde ve saha dışında çok güzel bir ortam var. Yarın da inşallah kazanacağız. Derbi Fenerbahçelilerin bayramıdır. Derbiyi Fnerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum"

'Çalıştığım en iyi teknik direktör Fırat Gül'

"Bu zamana kadar çalıştığım en iyi teknik direktör Fırat Gül. Kişilik, karakter, sistem olarak ve oyun okuma olarak çok üst seviyede"

Senin için hazırladığımız haberler