Volkan Demirel: "İddia ediyorum Victor Osimhen..."

15.09.2024 - 00:21 | Son Güncellenme: 15.09.2024 - 00:31

Süper Lig'de Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u yendiği maçın ardından yorumlarda bulunan Volkan Demirel, Victor Osimhen hakkında çarpıcı iddiada bulundu.

Volkan Demirel: "İddia ediyorum Victor Osimhen..."

AJANSSPOR - HABER

Volkan Demirel, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından TV 100'de açıklamalarda bulundu. Demirel, Sarı-Kırmızılıların Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Nijeryalı golcü Victor Osimhen hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu.

"Bunda yok, göremezsin"

Volkan Demirel, Victor Osimhen'in özelliklerini şu sözlerle açıkladı: "Bir forvet tabela yapar, sırtı dönük oynar, kaleye dönük oynar, top tutar, fuleli olur, çabuk olur, adam eksiltir, 2'ye 1 yapar, duvar olur... Ama bunlardan birkaç tanesi herhangi birinde eksik olabilir değil mi? Bunda yok, göremezsin."

"İddia ediyorum"

Demirel, Osimhen'in gelmiş geçmiş Türkiye'ye gelen en iyi santrfor olduğunu şu sözlerle iddia etti: "Bakın ben iddia ediyorum, Victor Osimhen Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi santrforudur. Bu kadar net söylüyorum. Belki bundan sonra da bu kadar iyisi gelmez."

"Bu adam buraya nasıl geldi?"

Demirel, Nijeryalı yıldız hakkındaki yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Maçta dikkat edin, o kadar iştahlı ki durmuyor. Yerinde durmuyor. Sağa gidiyor, sola gidiyor... O maske boşuna değil, her yere kafasını sokuyor çünkü. Bu adam buraya nasıl geldi?"

Senin için hazırladığımız haberler