Diyarbekirspor Başkanı futbolcusunun boğazına bıçak dayadı! Canlı yayında flaş sözler...

10.04.2019 - 15:25 | Son Güncellenme: 10.04.2019 - 18:25

Diyarbekirspor Başkanı futbolcusunun boğazına bıçak dayadı! Canlı yayında flaş sözler...

Diyarbekirspor ile yolarını ayıran Serdar Ümit Deniz, Salih Sefercik, Aytaç Deniz ve Raşit Sevindir ayrılık sürecine dair açıklama yaptı.

Mağdur durumda olduklarını ifade eden 4 dört futbolcu, hakları olan alacaklarını tehdit zoruyla bıraktıklarını ve üstüne senet imzalatılarak borçlandırıldıklarını söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Raşit Sevindir ve Salih Sefercik yaşanan süreci anlattı.

Sevindir, şöyle konuştu:

"Zorla evrak imzalattılar"

Diyarbekirspor Başkanı Feviz İlhanlı tarafından İstanbul'a çağrıldık. Ben ve İstanbul'a çağrılan arkadaşlarımızın sezon sonunda sözleşmesi bitiyordu, başkanımız Bayburtspor maçından sonra bizi İstanbul'daki ofisine çağrıldık, önce gitmek istemedik sonrasında bir şekilde ikna edildik. Bizi bir odada topladılar, sonra her birimizi tek tek başkan odasına çağırdı, telefonlarımız toplandı, birkaç kişi tarafından tehtid aldık bu kişilerin ellerinde kesici alet de vardı. Alacaklarımızı bıraktıp biz zaten onu yapacaktık. Üstüne bazı arkadaşlarımız zorla borçlandırıldı. Sözleşmemiz feshedildikten sonra hukiki süreci başladık. İnşallah hak ettiğimizi alırız. Arkadaşlarımızın süreci daha zor oldu. Bizim derdimiz para falan değil bizim derdimiz bizden sonra bu olayları hiçbir kardeşimiz yaşamasın... Daha önce buna cesaret edemedik fakat bu bardağı taşıran son damla oldu. Başkanın elinde silah görmedim fakat kesici alet vardı. Alt liglerde durum içler acısı. İmkanlar daha kısıtlı. Bir kulüpten alacağımı 6 yıl sonra aldım. TPFD destek bekliyoruz.

"Kesici aleti boynuma dayadı"

Kendilerine zorla evrak imzalattıklarını ifade eden Salih Sefercik'in açıklamaları ise şu şekilde:

Fevzi İlhanlı bizi Florya'daki ofisine çağırdı. İçeri girdikten sonra elimizden telefonlarımız aldındı. Ben odasına girdim, selam verdim selamımı almadı. Sonrasında 'Ben size ne yaptım? Ne bu takımın durumu? Ben paranızı da ödedim. Bunu bana neden yaptınız?' dedi. Elinde de kesici ve sivri bir alet vardı. Görüyorum ama tam olayı idrak edemedim. Kesici aleti boynuma dayadı, sonra kulüp müdürü Numan Beyi çağırdı, elindeki evrakları zorla imzalattı. Beni birebir arayan tehdit eden olmadı. Şu anda biz bu konuyla ilgili 8 kişiyiz. Futbol oynayacak bir ortam yok. Bundan sonra oraya gidecek kardeşlerimiz aynı sıkıntıyı yaşamasın."

Senin için hazırladığımız haberler