Tümer Metin canlı yayında açıkladı! İsmail Kartal...

Özgür Koç
27.04.2024 - 09:39 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 09:44

Tümer Metin, Süper Lig'in 34. haftasında bu akşam kadıköy'de Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Tümer Metin canlı yayında açıkladı! İsmail Kartal...

AJANSSPOR - HABER

Ünlü yorumcu Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın takımdaki geleceğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Ntv Spor'un derlediği Tümer Metin'in açıklamaları şöyle:

"Fenerbahçe yönetiminin İsmail Kartal'la devam edeceğini düşünmüyorum"

"Kıymetli bir 2.'lik yaşayabilir İsmail Hoca ve bu bir para edecek mi? Orasına bakacağız. Ben, İsmail Kartal'ın bu dakikadan sonra Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşasa bile sezon sonu devam edeceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe yönetiminin devam edeceğini düşünmüyorum.

"Futbolcuyla olan bağın kopmuş olması..."

Gerekçe olarak da şunu gösterebilirim; futbolcuyla olan bağın kopmuş olması, öyle hissediyorum ve kamuoyuyla oluşan iletişim eksikliği. Bu bir, ikincisi yarın ne yapacak Fenerbahçe? Kampta maç izlendi.(Adana Demirspor-Galatasaray) Zaten Sivas'ta itikat sarsılmış durumda İsmail Kartal'a...

"Beşiktaş maçında Fenerbahçe'yi bir tehlike bekliyor"

Beşiktaş maçında Fenerbahçe'yi bir tehlike bekliyor. Oyuncu işi sahiplendiği dakika motivasyonu yukarı çıkarırsın. Motivasyonu yukarı çıkarmak tamamen bilgiyle doğru odaklıdır ve birçok parametrenin bir araya gelmesi lazım. Coşku, iştah, fizyoloji, psikoloji her şeyi bir araya koyacaksın ki o motivasyon denilen şey ortaya çıksın ve seni bir yere götürsün. Bir tarafı kırıldı geçen hafta paramparçasın oradan. Kalan sürede sana 2 maç lazım. Galatasaray'ın 2 maçta da puan kaybetmesi lazım."

Senin için hazırladığımız haberler