Serdar Ali Çelikler'den ağza alınmayacak sözler! Büyük tepki çekti, özür diledi

Özgür Koç
27.02.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 08:54

Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmayı değerlendiren yorumcu Serdar Ali Çelikler, maçın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar hakkında tepki çeken ifadeler kullanıldı. İşte detaylar...

Serdar Ali Çelikler'den ağza alınmayacak sözler! Büyük tepki çekti, özür diledi

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Galatasaray evinde Bitexen Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Vinicius'tan küfür iddiası

Mücadelenin ikinci yarısında Galatasaraylı futbolcu Carlos Vinicius'un maçın yardımcı hakemi Mustafa Savranlar'a İngilizce “F… off” dediği iddia edildi.

Çelikler'den maçın yardımcı hakemine ağza alınmayacak sözler

VOLE YouTube kanalında yayınlanan maç sonu programında konuşan yorumcu yorumcu Serdar Ali Çelikler, karşılaşmanın hakem ekibine tepki gösterdi.

Çelikler, karşılaşmanın yan hakemi Mustafa Savranlar'a ithafen, "Sen hakem değilsin, adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler duymayacaksın, karına sövseler ‘buyur abi akşam ben getireyim’ diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Serdar Ali Çelikler'in tepki çeken açıklamaları şöyle:

"Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan'ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun.

O pozisyon az daha gol olacaktı. Gözünün önünde görmüyorsun bir de yalandan bakıyorsun. 3 kere sana ‘F… off’ diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam değilsin. Hakem değilsin, adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. Karına sövseler ‘buyur abi akşam ben getireyim’ diyeceksin. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız."

Yayın sonrası özür diledi

Olayın ardından Çelikler ve VOLE kanalı özür mesajı yayınladı. Vole'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Yorumcumuz Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Antalyaspor maçı sonrası kullandığı ifadelerle ilgili aynı yayında ve sonrasında kişisel sosyal medya hesabından özür dilemiştir. VOLE olarak kullanılan bu dili biz de hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşanan olayla ilgili herkesten özür dileriz." ifadelerini yer verildi.

Serdar Ali Çelikler'in özür paylaşı ise şöyle:

Senin için hazırladığımız haberler