Ergin Ataman İsrail tehdidine boyun eğmedi! "Ben Türk vatandaşıyım"

Akın Ungan
26.04.2024 - 00:38 | Son Güncellenme: 26.04.2024 - 08:43

Panathinaikos'un EuroLeague'de Maccabi Tel Aviv'i 95-79 yendiği maçın sonunda İsrail ekibinden tehdit aldığını açıklayan koç Ergin Ataman, "Ben Türk vatandaşıyım" diyerek cevap verdi.

Ergin Ataman İsrail tehdidine boyun eğmedi! "Ben Türk vatandaşıyım"

AJANSSPOR HABER

EuroLeague play-offlarında Maccabi Tel Aviv ile eşleşen Panathinaikos, OAKA'da ilk maçı kaybetmişti. İkinci maça çıkan Yunan ekip 95-79 kazandı.

Ataman tehdit edildiğini açıkladı

Mücadelenin sonunda gerginlik yaşanırken Panathinaikos Koçu Ergin Ataman, İsrailli rakiplerinin ekibinde yer alan bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

"Her zaman koruduğum organizasyonun bana karşı açıklama yapması tuhaf"

Ergin Ataman, maç sonunda kendisi EuroLeague tarafından açılan soruşturma hakkında da açıklama yaptı. Ataman, "Her zaman koruduğum en iyi organizasyonlardan birinin bana karşı imajını zedelediğim yönünde bir açıklama yapması benim için çok tuhaf. Çok tuhaf. Eğer bir şeyi yanlış yaptıysam kitapta var, hakemlerle konuşurum, hakemler hakkında konuşurum. Tamam bu bir ceza" dedi.

İlgini Çekebilir
VİDEO | OAKA'da yüksek tansiyon! Olaylar koridora taşındı
Habere Git

"Soyunma odasında biri Siyonistler sana ne yapacak göreceğiz diyor

Ataman, "Neden bana karşı bir açıklama yapıyorsun, neden bazı insanları bana karşı kışkırtıyorsun? Ne oldu şimdi? Soyunma odasına gidiyorum Maccabi’den akreditasyonsuz biri -kim olduğunu bilmiyorum- bana ‘Seni İsrail’de göreceğiz. Siyonistler sana ne yapacak göreceğiz.’ diyor" şeklinde konuştu.

"Türkiye vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız"

Gelen tehdide cevap veren Ergin Ataman, "Hadi ama ben Ergin Ataman’ım. Ben Panathiniakos'un, Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum. Türk vatandaşıyım, bana hiçbir şey yapamazsınız." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler