Ali Koç ve Sergen Yalçın konuştu; MHK sessizliğini bozuyor

16.12.2020 - 19:11 | Son Güncellenme: 16.12.2020 - 19:11

Merkez Hakemi Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı ve VAR Koordinatörü Barış Şimşek, eleştirilere yanıt verecek. Süper Lig'deki hakem hataları tartışılmaya devam ediliyor. Son olarak Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, hakem atamalarını eleştirdi. Öte yandan Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın geçtiğimiz hafta oynanan Alanyaspor maçının hakemini eleştirmiş ve PFDK'ya sevk edilmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Tugay Kaan Numanoğlu'nu eleştirmişti. İşte detaylar...

Ali Koç ve Sergen Yalçın konuştu; MHK sessizliğini bozuyor

Süper Lig'de 12. hafta maçları geride kaldı ancak hakem tartışmaları artarak devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ VAR sistemini ve hakemleri eleştirdi.

Merkez Hakemi Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı ve VAR Koordinatörü Barış Şimşek suskunluğunu bozacak.

Serdar Tatlı ve Barış Şimşek, 17 Aralık Perşembe günü saat 22:45'te TRT Spor'a konuk olacak. Tatlı merak edilenlere cevap verirken; Şimşek pozisyon örnekleriyle VAR eleştirilerine yanıt verecek.

Koç: "Hakemliği bırakmalı"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş derbisini yöneten Tugay Kaan Numanoğlu için, "Ortada bir gerçek var ki bir sıkıntı var. Bizim maçımıza geçen hafta bir genç hakem (Tugay Kaan Numanoğlu) atandı... Ama hakem üzerinde oluşan baskı sonrası hakem maçı katletti. Belki bizden de 1-2 oyuncu atılmalıydı. Yediğimiz golde belki faul var. Josef'in hareketi sarı kart ile geçiştirildi. O pozisyona kırmızı vermeyecek hakem VAR'a çağırmayan hakem hakemlik yapmamalı" demişti. (ALİ KOÇ'UN HAKEM AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yalçın: "Sağlıklı maç yönetilsin"

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçının ardından "Bizim maçlarda sürekli VAR devreye giriyor ve penaltı oluyor. Bu şartlarda nasıl mücadele edeceğimizi düşünüyoruz. MHK ve Serdar Tatlı'ya söyleyeyim hakemler tam bir felaket.

Kocadağ: "Ödül ve ceza sistemi olmalı"

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ise, "İyi maç yönetmiş bir hakemin ödüllendirilmesi, kötü maç yöneten hakemin cezalandırılması gerekiyor. Bu hafta olan atamaları görünce burada da bir sıkıntı görüyoruz. Biz camiaları temsil ediyoruz. Hocamız büyük bir emek veriyor. Büyük bir finansal getiriden söz ediyoruz. Ligdeki sıralamayı saha içindeki takımlar belirlemeli" ifadelerini kullanmıştı. (EMRE KOCADAĞ'IN AÇIKLAMALARININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler