Lig tarihine geçen Kağan Moradaoğlu konuştu! 'Hayalimdi'

19.02.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 23:08

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, Başakşehir'i tek golle geçti. Karşılaşmanın ardından bordo - mavili ekipte Kağan Moradaoğlu, Faruk Can Genç ve Yusuf Sarı açıklamalarda bulundu.

Lig tarihine geçen Kağan Moradaoğlu konuştu! 'Hayalimdi'

Süper Lig'in 26. hafta mücadelesinde Trabzonspor, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından bordo - mavili ekipte genç futbolcular Kağan Moradaoğlu, Faruk Can Genç ve Yusuf Sarı açıklamalarda bulundu.

Kağan Moradaoğlu, ''Hayal ettiğim şeylerdi. Bana yardımcı oldular. Uğurcan abinin eldivenleriyle çıktım. Heyecanlıydım. Biraz daha rahat oynadım. Bir anda beni tanıyan tanımayan herkesin desteğini görmek çok güzeldi. Sahaya çıkarken güven verdi. Uğurcan Abi çok iyi gidiyordu. Onu devam ettirmek gerekiyordu. Konsantrasyonu bozmadık ve kazandık. Takım arkadaşlarıma maç sonunda koştum, sevinci yaşadık. Maçtan önce eski hocalarım, ailem yardımcı oldu. Rahat bir şekilde sahaya çıktım'' dedi.

17 yaşındaki file bekçisi, bu sezon hem Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla maça çıkan en genç oyuncu, hem de ligde forma giyen en genç kaleci oldu.  (Ajansspor duyurmuştu! Arda Moradaoğlu Trabzonspor tarihine geçti...)

'Yalnız değilim, amcam beni itekliyor gibiydi'

21 yaşındaki Faruk Can Genç ise, ''Heyecanlıydım. Trabzonspor formasını taşımak bizim için önemli. Her gencin hayalidir. Kazandığımız için mutluyuz. İzleyenler hangi duyguyu hissediyorsa ben de onu yaşadım. 2 sene önce stadyuma seyirci olarak geliyordum, şimdi oynadım. Çok baskı oluşturuyor aslında. Yalnız değilim, amcam beni itekliyor gibiydi. Maç sonunda duygusal anlar yaşadım. Trabzonspor hiçbir zaman eksik olmaz. Çıktık elimizden geleni yaptık. Yarın başka arkadaşlara şans gelecek. Onlar da cesurca savaşacak şeklinde konuştu.''  (İşte Faruk Can Genç ve amcasının hikayesi)

'Trabzon şehrine armağan olsun'

Trabzonspor’a Başakşehir karşısında 79. dakikada attığı gol ile galibiyeti getiren Yusuf Sarı ise ''Bu sene bu ilk golüm. Çok mutluyum. Bazı arkadaşlarımızda Covid çıktı. Bu 3 puan, takımdaki eksik oyunculara ve Trabzon şehrine armağan olsun'' ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler