Fenerbahçe'de şampiyonluk yasağı

Özgür Koç
26.04.2024 - 08:54 | Son Güncellenme: 26.04.2024 - 08:57

Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal bir yandan Sivas beraberliğinin etkilerini silmeye bir yandan da takımını yarınki derbiye hazırlamaya çalışıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de şampiyonluk yasağı

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe için şampiyonluk fomülü, kalan 6 maçını da kazanmaktan geçiyordu. Ancak Sivasspor beraberliği ile hesaplar şaştı. Lider Galatasaray ile puan farkı 4’e yükseldi. Artık Sarı-Lacivertliler’in 5’te 5 yapması, ezeli rakibinin de takılması beklenecek. 

Şampiyonluk hesaplamalarına yönelik konuşmalar yasaklandı

Tam da zorlu Beşiktaş derbisi öncesi yaşanan bu durum moralleri alt üst etti. Fanatik'in haberine göre; İsmail Kartal, bir yandan takımının motivasyonunu artırmaya bir yandan da derbiye taktiksel olarak hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, tesislerde şampiyonluk hesaplamalarına yönelik konuşmaları yasakladı. Kartal, öğrencilerinden Beşiktaş maçı dışında hiçbir şeyi düşünmemelerini ve tamamen yarınki karşılaşmaya odaklanmalarını istedi.

Beşiktaş'ın güçlü ve zayıf yönlerini anlattı

Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını, meniküs operasyonu geçiren Oosterwolde dışında tam kadro sürdürüyor. Dünkü antrenman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Daha sonra futbolcular iki gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma oyunu oynayıp, pas çalışması yaptı. İdman taktiksel ve bireysel antrenmanlarla sona erdi. İsmail Kartal, taktiksel çalışma sırasında Beşiktaş’ın güçlü ve zayıf yönlerini öğrencilerine vurgulayıp, nasıl oynamaları gerektiğini anlattı. Antrenman boyunca futbolcuların keyifsiz oldukları gözlendi.

Senin için hazırladığımız haberler