Antalyaspor'dan ters köşe ! Boffin ile anlaşma yok ...

11.06.2017 - 21:33 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 21:33

AJANSSPOR - Transfer çalışmalarına devam eden kırmızı-beyazlı kulüp Menez transferinin ardından Türkiye içinden ve yurt dışından transfer arayışlarına devam ediyor.

Antalyaspor'un orta sahada 10 numara pozisyonuna, kanat bölgesine futbolcu ve kaleci transferi yanısıra defansın sağına ve soluna da takviye yapacağı açıklanmıştı.

Bugün gündeme düşen Boffin, Antalyaspor ile anlaştı ve imzayı attı haberinin doğru olmadığı ve Boffin'nin menajerler aracılığı ile kırmızı-beyazlı kulübe önerilen kaleciler arasında olduğu öğrenildi. Antalyaspor'un transferde kaleci tercihi konusunda henüz net bir karar vermediği ve listenin kabarık oldugu belirtildi.

Edinilen bilgilere göre kırmızı-beyazlı kulübün yurt dışından iki önemli kaleci ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. Antalyaspor'un yakın süre içerisinde Bofin'in de aralarında yer alan kalecilerden birini ekonomik koşullar doğrultusunda tercih edeceği ifade edildi ancak Boffin'in istediği ücret dikkate alındığında bu futbolcu ile anlaşmanın zor olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler