Aboubakar, Sergen Hoca'dan böyle özür diledi! 2 gol

06.03.2021 - 20:03 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 20:40

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Gaziantep FK'ya karşı attığı gol, akıllara Yeni Malatyaspor'a karşı Atiba Hutchinson'ın attığı golü getirdi. Gaziantep FK karşısında ise goller Vincent Aboubakar'dan geldi. Yeni Malatyaspor maçında oyundan alındıktan sonra Sergen Yalçın'a tepki gösteren Aboubakar, hocasından golleriyle özür dilemiş oldu. İşte detaylar...

Aboubakar, Sergen Hoca'dan böyle özür diledi! 2 gol

AJANSSPOR - DETAY HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlıların ilk yarıda attığı gol, Yeni Malatyaspor karşısında atılan golü hatırlattı. Yeni Malatyaspor karşısında Aboubakar'ın asistinde Atiba golü atan isim olmuştu.

Gaziantep FK karşısında ise benzer pozisyonda Ghezzal'in asistinde Aboubakar topu ağlara yolladı. 29 yaşındaki golcü, maçın sonlarına doğru bir gol daha attı ve böylece takımının iki golünü de kaydetmiş oldu.

Aboubakar atınca Beşiktaş kazanıyor

Bu sezon Beşiktaş, Aboubakar'ın gol attığı 12 maçın yalnızca 3'ünde puan kaybı yaşadı. Aboubakar'ın gol attığı ama Beşiktaş'ın kazanamadığı maçlar şu şekilde:

• Alanyaspor 2-1 Beşiktaş
• Hatayspor 2-2 Beşiktaş
• Beşiktaş 1-2 Trabzonspor

Tepki göstermişti

Vincent Aboubakar, Yeni Malatyaspor maçında oyundan alındıktan sonra teknik direktör Sergen Yalçın'a tepki göstermişti. Golcü futbolcu daha sonrasında hocasından özür dilemişti.

İlk zamanını geçti

Kamerunlu golcü oyun öte yandan Beşiktaş'taki ilk döneminde Süper Lig'de attığı gol sayısını şimdiden geçti. Aboubakar, 2016-2017 sezonunda Süper Lig'de 12 gol kaydederken, bu sezon 29 haftada 15. golünü atmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler