"Türkiye'de hakemlik bitmiş, rezalet!"

20.06.2020 - 21:39 | Son Güncellenme: 20.06.2020 - 22:09

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yukatel Denizlispor-Beşiktaş maçından sonra açıklamalarda bulundu. Toroğlu, Denizlispor-Beşiktaş maçındaki hakem kararları ve tartışmalı pozisyonları değerlendirme yaptı. İşte detaylar...

"Türkiye'de hakemlik bitmiş, rezalet!"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Yukatel Denizlispor - Beşiktaş karşılaşmasının devre arası ve maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

Toroğlu, Denizlispor - Beşiktaş maçının tartışmalı pozisyonları ve hakem kararları hakkında konuştu. 

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında değerlendirmelerde bulundu. 

İlk yarı değerlendirmesi

"Kaleciye pasta Mete Kalkavan 'Oyna' dedi. İnanılır gibi değil, Türkiye'deki hakemler bunlar. Bu rezilliğin son perdesi. Türkiye'de FIFA kokartlı hakem bu! Türkiye'de bu iş bitmiş, rezalet! Beşiktaş'ın çok fazla bir iddiası yok. Avrupa kupalarını kovalayacaklar. Burak Yılmaz fırsatçılığını kullandı. İyi maç olmuyor, Denizlispor rahat oynuyor ama alt taraftakiler puan alırsa, sıkıntıya düşebilirler. Alt taraf karıştı. Ersin Destanoğlu iyi kaleci diyorlar, Trabzonspor, Galatasaray, Başakşehir veya Fenerbahçe maçından birinde bu geri pası tutarsa ne olur? O topu tutuyorsa, çok büyük acemi. Dünyada böyle bir kaleciye pası vermeyen hakeme de her yerleriyle gülerler.

Devam edecek...

Senin için hazırladığımız haberler