Erzurum'un serbest kalan golcüsü, Hatayspor'un radarında

17.05.2021 - 16:56 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 17:08

BB Erzurumspor'da sözleşmesi sona eren Emrah Başsan, futbol kariyerini Hatayspor'da sürdürebilir. İşte detaylar...

Erzurum'un serbest kalan golcüsü, Hatayspor'un radarında

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekipleri, gelecek sezon öncesi transfer hazırlıklarına başladı. Hatayspor, daha önce de yürüttüğü dış transfer politikasını devam ettirme niyetinde. Maliyetsiz, mümkünse "bonservissiz" futbolculara yönelen Akdeniz ekibi, ilk olarak Emrah Başsan için girişimlerini başlattı. Bu yıl, BB Erzurumspor'da harikalar yaratan Emrah, kariyerini Süper Lig'de devam ettirebilir.

"BB Erzurumspor küme düşünce..."

Bu yıl BB Erzurumspor ile 41 maça çıkan Emrah Başsan, sezon içerisinde herhangi bir sakatlık yaşamamış; 41 maçlık serüveninde 9 gol, 9 asist yaparak takımının 18 golüne doğrudan katkı sağlamıştı. BB Erzurumspor küme düşünce serbest kalma maddesi devreye girdi ve 29 yaşındaki hücum oyuncusu takımdan ayrıldı. Kulüp, oyuncuyu takımda tutmak istese de Emrah Süper Lig'de kalma taraftarı. 

"Hatay devrede..."

İhlas Haber Ajansı'nın Hatayspor muhabiri Doğanay Yiğitoğlu, sosyal medya hesabından Hatayspor'un Emrah Başsan için girişimde bulunabileceğini yazdı. 2018 yılında Portekiz ekibi Vitoria Setubal'den Erzurum'a gelen Başsan, bu süreçte sadece 2 kez sakatlık yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler