Fenerbahçe'de Serdar Aziz kadroda yok! İşte nedeni...

İsa Kethüda
03.05.2021 - 19:32 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 21:50

Süper Lig'in 39. hafta maçında sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle Erzurumspor maçı kadrosuna alınmadı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz kadroda yok! İşte nedeni...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR


Süper Lig'in 39. hafta mücadelesinde sahasında Erzurumspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu kadroda değişikliğe gitti. 

Serdar'ın yerine Tisserand

Sarı-lacivertli takımda hafif sakatlığı bulunan Serdar Aziz’in yerine ilk 11’e Marcel Tisserand alındı. Tecrübeli savunmacı 9 hafta sonra yeniden 11’de forma giyecek. 26 yaşındaki oyuncu en son Kadıköy’de 1-1 berabere biten Antalyaspor maçında 11’de sahaya çıkmıştı. 

Kenardan destek verdiler

Öte yandan Serdar Aziz kendisi gibi kadroda bulunmayan Sadık Çiftpınar ve Altay Bayındır, ısınmada sırasında takım arkadaşlarına saha kenarından destek verdi. Yedek kulübesinde oturan 3 futbolcu, takım arkadaşlarının ısınması boyunca burada yer alarak zaman zaman arkadaşlarıyla sohbet etti.

İrfan Can formasına kavuştu


Ayrıca sarı kart cezası sona eren İrfan Can Kahveci de formasına kavuşurken, Mesut Özil yine sağ açıkta forma giyecek. Gökhan Gönül ve Nazım Sangare’nin yokluğunda ise sağ bekte Ozan Tufan tercih edildi.

Senin için hazırladığımız haberler