Flaş Suat Arslanboğa yorumu: "Haksız şüphe oluşturuyor..."

01.10.2019 - 17:49 | Son Güncellenme: 01.10.2019 - 18:48

Flaş Suat Arslanboğa yorumu: "Haksız şüphe oluşturuyor..."

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, spor gündemini ve manşetleri değerlendirdi.

Demirkol, TFF'nin Fenerbahçe'nin yaptığı itirazı reddetmesini de yorumladı.

İşte Mehmet Demirkol'un değerlendirmeleri:

Neden bu karar derbiden önce açıklanmadı? Galatasaray'ın cezalarını Şampiyonlar Ligi maçından 10 dakika önce açıklayabiliyorsun. Asıl problem şurada: Metni okuyorum. İki başvuru reddedildi ve ayrıca Suat Arslanboğa'nın sözleşmesi feshedildi. Sanki bağlayıcı bir metin gibi. Sanki yukarıdaki kararlarla bağlantılı. Halbuki bunlar birbirinden bağımsız olmalı. Nasıl bağlantılı olabilir? Çünkü Suat Arslanboğa, Alanyaspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi. Karar doğru diyorsun ama hakemin de sözleşmesini feshediyorsun. Bu karar açıklanmaya muhtaç. Türkiye'de ilk defa oluyor. Bu maçla mı alakalı yoksa Beşiktaş - Başakşehir maçıyla mı alakalı? Suat Arslanboğa'nın sözleşmesinin apar topar iptal edilmesi, onun üzerinde haksız bir şüphe de doğurur. Benim anladığım şu:

Ljajic'in Suat Arslanboğa'yu ittiği pozisyonda verdiği yanlış karardan ötürü. Benim anladığım bu dediğim gibi. Bunun dışında bir durum varsa açıklanmalı.

Tamamen spekülasyon yapıyorum şu an. Beşiktaş - Başakşehir VAR hakemi dedi ki, 'Douglas'ın pozisyonu kırmızı kart' dedi. 'Bakmıyorum' dedi Suat Arslanboğa. Belki bundan. Spekülasyon işte. Bunu ben yapmıyorum ama yapanlar çıkar. Çıkın açık bir şekilde açıklayın. Suat Arslanboğa'yı da rahatlatın.

"Seri daha fazlasını yapmalı"

Galatasaray'ın orta sahasında asıl soru işareti Seri. Sanki Nzonzi'nin yardımcılığına yapan biri gibi duruyor. Daha fazlasını yapmalı. Feghouli'nin de dönmesi lazım.

Galatasaray geçen senenin üstüne koymuyor, değiştiriyor kadroyu. Şampiyonlar Ligi'nde hepsi hazır. Brugge hazır. Galatasaray'ın da hazır olması lazım. İşler bazen kötüye de gidebilir. Öyle büyük kazalar olmadığı sürece toparlar. Oyun nedir, belli değil. Benim bildiğim tek bir şey var: Falcao ceza sahasında topla hiç buluşmamış. 

Galatasaray'ın bu sahada rakiplerini en iyi dönemlerinde de yendiği zamanlar oldu. Fatih Terim, buralı gibi oynadığı sürece hiçbir sorun yok.

PSG'nin ligdeki gidişini sadece oyunla ilgili değerlendirmemek lazım. Fransa Ligi'nin genel havasından dolayı şu anda ligde istediği tempoda değilller. Galatasaray'ın geçişlerde sorunu var. Acaba 2 santrforla daha başka bir şey çıkar mı? Bunu PSG maçında mı denersin? Zor bir karar.

Gelen oyuncuların hepsi kaliteli. Ndiaye mi yoksa  Lemina mı deseler, hiç düşünmeden Lemina derim. Falcao yarım pozisyonda gol attı. Ceza sahasında topla buluşmamış adam ne yapacak, şapkadan tavşan mı çıkaracak?

Abdullah Avcı hakkında...

Fikret Orman başkan adayı mı değil mi, belli değil. Nasıl belli olmaz, ben anlamıyorum. Bunun adı kaos. 1 yılda 3. seçim. Abdullah Avcı'nın kurduğu markanın 6 haftada bu duruma düşürülmesi yazık.

Senin için hazırladığımız haberler