Burak Yılmaz özür diledi

26.10.2020 - 15:28 | Son Güncellenme: 26.10.2020 - 15:28

Son dakika Burak Yılmaz haberleri... Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier'den milli futbolcu Burak Yılmaz'a övgü geldi. Galtier, Burak Yılmaz gerçek bir golcü" dedi. Ayrıca oyundan alındığına sinirlenen Burak Yılmaz özür diledi. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Fransa Ligi'nin 8. haftasında deplasmanda Nice ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu.

Fransız teknik adam, 58. dakikada takımının Nice karşısındaki tek golünü atan ve 79. dakikada oyundan alınan Burak Yılmaz ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"Burak Yılmaz gerçek bir golcü"

Burak Yılmaz'ın oyundan alındıktan sonra gösterdiği tepkiye değinen Galtier, "Taraftarlarımız Burak'ın tepkisinden memnun olmalı. O 35 yaşında ancak bu tepki onun hala ne kadar hırslı olduğunu gösteriyor. Burak Yılmaz gerçek bir golcü." şeklinde konuştu.

Milli yıldız, Ligue 1'de çıktığı son 4 karşılaşmada da gol attı. 

Burak özür diledi

Burak Yılmaz dün maçtan çıkarken yaşananlara açıklık getirdi:

“Nice’e galibiyet için gittik. Maçta alınan bazı kararlardan ve bu kararlar yüzünden oyundan alınmamdan memnun olmadığım için sinirlendim. Kimseyi hedef almadım, daha dikkatli olacağım, herkesten özür dilerim.”

Senin için hazırladığımız haberler