Hasan Arat, Beşiktaş Başkan Adayı Olacak

Orhan Gülek
02.02.2023 - 16:53 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 00:13

Beşiktaş'ta kongreye daha 2.5 yıl olmasına rağmen camianın ağır toplarından Hasan Arat başkanlığa aday olduğunu şimdiden açıkladı. İşte detaylar

Hasan Arat, Beşiktaş Başkan Adayı Olacak

Özgür SANCAR - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta özellikle futbol takımını aldığı sonuçlar resmî olmasa bile fiili bir seçim atmosferi yaratıyor. Siyah beyazlı ekipte eski ikinci başkan Hasan Arat, yapılacak ilk olağanüstü ya da olağan genel kurulda aday olacak. 

Hasan Arat, şimdiden seçim çalışmalarına başladı

Beşiktaş'ta seçim kongresine 2 yıldan fazla olmasına rağmen camianın ağır toplarından Hasan Arat, şimdiden çalışmalara başladı. Arat, bu çerçevede Türkiye genelinde Beşiktaşlıların düzenlediği organizasyonlara katılıyor ve üyelerle bir araya geliyor. 

Hasan Arat: "Güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz"

Hasan Arat, son olarak twitter hesabından adaylığa yönelik çok önemli bir mesaj verdi. Arat, sosyal medya hesabından, ''Cumhuriyetimizin temel taşı, en köklü spor kulübü Beşiktaş JK, 120 yıllık tarihinde karşılaştığı tüm zorlukların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Geleceğe dair umudumuz gençlerimiz ve camiamızın hayalleridir. Güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Hadziahmetovic transferini resmen açıkladı! İşte maliyeti
Habere Git

Öte yandan Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı ve başkan adayı Serdal Adalı da geçtiğimiz günlerde başkan adaylığı hakkında flaş bir açıklamada bulunmuştu. 

Adalı: "Görevden kaçmam"

Adalı, "Ben seçim süreci göremiyorum. Daha 6 ay oldu kongre olalı. Biz de aynı sürede bıraktık. Ancak orada Fikret Orman kendi isteği ile ayrıldı. İşler iyi gidiyor. Çebi Başkan'ın devam etmesini isterim. Ancak seçim de olursa üstüne düşeni yaparım. Görevden kaçmam. Beşiktaş ortak değer. Artık Beşiktaş'ta futbol maçları sonucuna göre seçim olmamalı. Kulüpler bu şekilde yönetilmez. Ancak yönetime gelenler de şampiyonluk getirecek kadrolaşmaya gitmeli." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş'ta 4 aday

Böylece Beşiktaş'ta yapılacak ilk kongrede Hasan Arat, Tevfik Yamantürk, yönetici Emre Kocadağ ve Serdal Adalı başkan adayı olarak karşımıza çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler