Altay Bayındır'dan ayrılık sözleri!

19.04.2020 - 22:43 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 09:29

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın takımdan ayrılacağı gündeme geldi. Futbolcunun sarı-lacivertlilerle ilgili planı ortaya çıktı. Altay Bayındır ayrılmaya sıcak bakıyor mu? Transferle ilgili fikri ne? Tüm detaylar...

Altay Bayındır'dan ayrılık sözleri!

Fenerbahçe'de adı transfer haberleriyle anılan kaleci Altay Bayındır'a Avrupa'dan ünlü kulüplerin talip olduğu gündemde. Altay Bayındır, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Altay Bayındır, geleceği adına neler söylüyor? Gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Altay Bayındır'a Real Madrid ve Ajax'ın talip olduğu iddiaları var

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

İspanyol ekibi Real Madrid ile Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax'ın Altay Bayındır'a talip olduğu gündemde. Madrid ekibinin, Altay'ı ikinci kaleci, Ajax'ın ise 1 numaralı kaleci olarak düşündüğü öne sürüldü.

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe planı

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın, geleceğiyle ilgili düşüncelerine Ajansspor ulaştı. Futbolcuya yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre; Altay Bayındır, Fenerbahçe'ye katacak çok şeyi olduğunu söylüyor.

Altay Bayındır: "Fenerbahçe'ye verecek çok şeyim var"

Altay Bayındır'ın, "Benim, Fenerbahçe'ye verecek çok şeyim var. Fenerbahçe'de başarılı olmak ve Avrupa'da da takımımla başarılı olmak istiyorum. Her şey zamanı gelince güzel. Ayrılacaksam bile hem kulübümün hem de benim menfaatlerimin örtüşmesi lazım" dediği öğrenildi.

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi ne zaman bitecek?

21 yaşındaki Altay Bayındır’ın 21 Mayıs 2023 tarihine kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'de 27 maçta 2430 dakika süre aldı.

Fit kalabilmek için yoğun uğraş veriyorlar

Koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu arada Fenerbahçe'de de sporcular kendilerine verilen antrenman programları dahilinde çalışmalar yapıyor. Kaleciler de bu dönemde fit kalabilmek adına yoğun bir çaba harcıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler