Koronavirüse yakalandığını video ile açıkladı

26.06.2020 - 10:20 | Son Güncellenme: 26.06.2020 - 10:22

Fluminense ekibinin veteran oyuncularından Nene, koronavirüse yakalandığı şeklinde çıkan haberlere açıklık getirdi. Nene, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak COVID-19'a yakalandığını doğruladı ve sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

DIŞ HABER -AJANSSPOR

Futbol kariyerinde Fransa Ligi ekiplerinden Paris Saint Germain ve Monaco’daki performanslarıyla hafızlara kazınan ve kariyerine ülkesinin takımlarından Fluminense’de devam eden Brezilyalı oyuncu Nene, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını doğruladı. Nene, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Nene, koronavirüse yakalandığını doğruladı

38 yaşındaki orta saha oyuncusu, ”Ne haber millet? Sevginiz için size teşekkür etmek için buradayım. Çok fazla mesaj aldığım için hem güçlü, hem de endişeliyim. İyi olduğumu söyleyebilirim” dedi.

Kendisine destek olanlara teşekkür etti

Instagram hesabından bir video paylaşan Nene, ”Benim için endişelenen ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederim. Tanrı herkesi korusun” ifadelerini kullandı.

Nene, hangi takımlarda oynadı?

Nene, Fluminense’de bu yıl 13 maça çıktı ve 9 gol kaydetti. Bir dönem Türkiye’ye de transfer olacağı gündeme gelen Nene, Sao Paulo, Vasco da Gama, West Ham United, Al Gharafa, Paris Saint Germain, Monaco, Deportivo ve Celta Vigo’da da forma giymişti.

Nene dışında 4 kişinin testi pozitif çıktı

Bu arada Nene’ye ek olarak kulüpte 4 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu kişilerin ikisinin futbolcu, diğer ikisinin ise kulüp çalışanı olduğu ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler