Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm izle - Show TV canlı

13.03.2021 - 14:38 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 14:48

Ekranların sevilen yapımlarından Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, bugün yeni bölümü ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Yeni bölüme düğün damgasını vururken, Kuzey bomba patlamasıyla hayatını kaybedecek mi? Dizinin sıkı takipçileri şimdiden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk izle, fragmanı, oyuncuları gibi araştırmalara başladı. Her yeni bölümüyle izleyiciyi büyüleyen yapıtın videoları milyonlarca kez izleniyor. Peki, Show TV Kuzey Yıldızı İlk Aşk canlı nasıl izlenir?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm izle - Show TV canlı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk izle... Kuzey Yıldızı İlk Aşk bugün yeni bölümü ile Show TV'den yayınlanacak. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında izleyici için dikkat çekici detaylar bulunuyor. Kadıoğulları ile Mollaoğulları arasındaki düğün bütün bölümü tesiri altına alacak olsa da Kuzey'in bomba faciasında ölme ihtimali var mı? Yıldız'ın son sahnedeki "Kuzey" bağırışı, izleyiciyi epey meraklandırdı. Bu nedenle internette, Kuzey Yıldızı İlk Aşk izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 55. bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı izle gibi araştırmalar yapılıyor. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk Show TV canlı yayını nasıl takip edilir? Detaylar haberimizde...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk izle - Yeni bölüm

Kadıoğulları ve Mollaoğulları arasında yıllardır beklenen bir diğer düğün gerçekleşmek üzeredir. İki aile arasındaki bağlar bir kat daha perçinlenecektir. Sonunda tüm sevenler kavuşmuş, iki ailenin üzerindeki kara bulutlar neredeyse tamamen dağılmıştır. Artık herkes kendi hayatıyla uğraşacaktır. 

Kuzey, Yıldız’ın yokluğunda restoranı ayakta tutmaya çalışmaya devam etmektedir. Peşlerini bırakmayan talihsizlikleri yine Yıldız’dan saklamayı başaracağını zannederken bu sefer yakalanmıştır. Bunun üzerine Yıldız, bıraktığı işine kesin dönüş yapmaya karar verir. Yıldız, Kuzey adına da bir karar almıştır. Ama bunun yol açacağı sonuçları kimse tahmin edememiştir, Yıldız bile...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk canlı izle

Rus mafyasının eline düşen gençler sıkıntılı anlar yaşamaktadır. Kuzey, kaçırılan gençlerden haberdar olur olmaz olay yerine gider. Lakin, Kuzey'de yakayı ele verir. Bu kez, Yıldız; hem eşini hem de gençleri Rus mafyasından kurtarabilmek için iki silah ile bahsi geçen yere gider. Kocasını kurtarmak için Rus mafyasını karşısına alan Yıldız; seyircinin heyecanını bir hayli yükseltecek. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk fragmanı izle

Son bölümde neler oldu?

Mine’nin sürprizi herkeste soğuk duş etkisi yaratmıştır. Yıldız’ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Ama Kuzey, yılmaz... Ailesi için elinden geleni yapmaya devam eder.

Bir süre stresten uzak kalmak ona da Yıldız’a da çok iyi gelecektir. Kuzey ve Yıldız, çareyi uzaklaşmakta bulsa da bıraktıkları hayat, eskisi gibi devam edemeyecektir. Herkes adeta çil yavrusu gibi dağılmıştır. Kızlar, sürpriz isimlerle birlikte kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulurken Sefer de birdenbire kendini sokaklarda bulmuştur. Tehlike ise yine en beklenmedik zamanda yine kendini gösterecektir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu nedir?

Çekimleri Ordu'da yapılan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde memleketinde ailesinin isteğiyle Yıldız’la sözlenip İstanbul’a okumaya gittiğinde başka bir kadına aşık olup evlenen, ancak evlendiği kadın tarafından 20 yıl sonra terkedilen Kuzey'in, üç kızıyla memleketine dönmesi ve burada Yıldız'ın olan öfkesi ve aşkı anlatılıyor. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncuları

İsmail Demirci
Kuzey Mollaoğlu
Aslıhan Güner
Yıldız Kadıoğlu
Toygan Avanoğlu
Sefer Kadıoğlu
Zeynep Kankonde
Pembe Mollaoğlu
Cezmi Baskın
Yaşar Kadıoğlu
Hüseyin Soysalan
Şeref Mollaoğlu
Uğur Demirpehlivan
Emine Mollaoğlu
Ferda Kaynar
Hanife Kadıoğlu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Güner (Yıldız) kimdir?

Aslıhan Güner Kılıç 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Barış Manço Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner, kameralar karşısına ilk kez 2002  yılında bir dizi ile geçmiştir. 2013 yılında kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç ile hayatını birleştirmiştir.

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Yıldız

Senin için hazırladığımız haberler