Merih Demiral'dan Old Trafford'da Manchester United'a gol

20.10.2021 - 22:51 | Son Güncellenme: 21.10.2021 - 18:06

Merih Demiral, Atalanta formasıyla ilk golünü Old Trafford'da çıktıkları Şampiyonlar Ligi maçında Manchester United'a attı. İşte detaylar...

Merih Demiral'dan Old Trafford'da Manchester United'a gol

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonlar Ligi F Grubu'ndaki önemli maçta Manchester United ile Atalanta karşı karşıya geldi. Old Trafford'da oynanan mücadelenin ilk yarısına Merih Demiral damga vurdu. 

Merih Demiral'dan Manchester'a kafa golü

İtalyan ekibinin 15. dakikada Mario Pasalic ile 1-0 öne geçtiği maçın 28. dakikasında milli futbolcumuz sahneye çıktı. Hava topuna çok iyi yükselen Merih kafayla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0'a getirdi. 

Cristiano Ronaldo'ya nispet yaptı

Bu sırada başta futbolcumuzun Juventus'tan yakın arkadaşı olan Cristiano Ronaldo olmak üzere diğer Manchester Unitedlı futbolcuların da golü şaşkınlıkla izlediği karelere yansıdı. Merih Demiral böylece yeni takımındaki ilk golünü de Şampiyonlar Ligi'nde atmış oldu.

Çağlar Söyüncü'yü takip etti

Bununla beraber Merih, İngiliz devinin 1 hafta içerisinde canını yakan ikinci Türkm oyuncu oldu. Manchester United, hafta sonu Premier Lig'de de Leicester City'e 4-2 yenilmişti. Bu karşılaşmada kırılma anı olan ve Manu'yı 2-1 yenik duruma düşüren golü de Çağlar Söyüncü kaydetmişti. 

Rashford'a gol izni vermedi

Merih Demiral golü dışında ilk yarının sonlarına doğru Marcus Rashford'a çok kritik bir müdahalede bulunarak savunma görevini de kusursuz yerine getirdi.  

Merih Demiral'a nazar değdi

Ancak çok iyi oynadığı maçta büyük bir şanssızlık yaşayan Merih Demiral ikinci yarıya çıkamadı. Milli futbolcumuz sakatlığı nedeniyle devre arası yerini Matteo Lovato'ya bıraktı.

Manchester United'dan büyük geri dönüş

Bu arada 2. yarıyla beraber sahada da tam anlamıyla Manchester United fırtınası esti. Kırmızı Şeytanlar, 53. dakikada Marcus Rashford, 75. dakikada Harry Maguire ve 81'de Cristiano Ronaldo ile 2-0 geriden gelip 3-2'yi yakaladı. 

Ronaldo tarih yazıyor

Takımına galibiyeti getiren Cristianıo Ronaldo ise Şampiyonlar Ligi'nde en çok maça çıkan futbolcu (187) ve Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol atan futbolcu (137) unvanlarını kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler