Nasipse Adayız filmini izle! Konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

27.10.2020 - 15:57 | Son Güncellenme: 27.10.2020 - 16:00

Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ödüllü filmi ‘Nasipse Adayız’ Uluslararası Mannheim - Heidelberg Film Festivali’ne seçildi. Film ilk olarak Almanya'da yayınlanacak. Peki Nasipse Adayız filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var, full izle, ücretsiz izle, sinema çekimi izle gibi araştırmalar sürüyor. Ne zaman yayınlanacak, vizyona ne zaman girecek? İşte tüm detaylar...

Nasipse Adayız filmini izle! Konusu ve oyuncu kadrosu nedir?

Ercan Kesal’ın yazıp yönettiği ödüllü filmi ‘Nasipse Adayız’ Uluslararası Mannheim - Heidelberg Film Festivali’ne seçildi. Film ilk olarak Almanya'da yayınlanacak. 

Peki Nasipse Adayız filmi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar...

AA’nın haberine göre 12-22 Kasım’da düzenlenecek festival kapsamında, ilk kez Almanya’daki sinemaseverlerle buluşacak.  

 

Kesal’ın genç bir doktor olarak Beyoğlu belediye başkan aday adayı olmasını anlatan, otobiyografik özelliklere sahip film, İstanbul Film Festivali’nden en iyi yönetmen, en iyi kurgu ve FIPRESCI en iyi film ödüllerini aldı.

Konusu nedir ve oyuncuları kim?

İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde yaşadığı trajikomik hikayesini ele alan yapımda, Kesal’ın yanı sıra Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci de rol aldı. Filmde, Nazan Kesal ile Valeriu Andriuta ise konuk oyuncu.

 

Ne zaman vizyona girecek?

30 Ekim’de vizyona girecek. 

Senin için hazırladığımız haberler