Novak taraftardan özür diledi

13.12.2020 - 12:45 | Son Güncellenme: 13.12.2020 - 16:36

Fenerbahçe, Süper Lig'de 12. hafta maçında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından Novak'ın gülümsediği fotoğraflar televizyona yansımıştı. Fenerbahçe'de Novak, Yeni Malatyaspor maçı sonrasında Zeki Yavru ile sohbet ederken gülmesi üzerine bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Novak taraftardan özür diledi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı lacivertli takımın sol beki Filip Novak, mücadele sonrasında Zeki Yavru ile sohbet etti.

Tecrübeli futbolcunun, Zeki Yavru ile sohbet ederken gülmesi eleştirilere sebep olmuştu.

Çekyalı futbolcu konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"Ben de sizler gibi üzgünüm"

Novak yaptığı paylaşımda, "Dün akşam kaybettiğimiz bir maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandı. Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü.

Hayatım boyunca pozitif bir insan oldum ve sahada uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Onu görünce insani bir refleks verdim ve yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Bizim için son derece üzücü bir geceydi. Umarım en kısas zamanda daha güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.

Gol ya da asisti yok

Trabzonspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Novak, sarı lacivertli formayla 6 resmi maça çıkarken gol ya da asist katkısı yapamadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler