Orman resti çekti, Gomez randevuyu verdi!

07.07.2016 - 09:07 | Son Güncellenme: 07.07.2016 - 09:07

Başkan Fikret Orman’ın bir türlü görüşme masasına oturmayan Mario Gomez’e, “Ya 10 Temmuz’a kadar kararını bildir ya da başka isimlere bakacağız” restine, Alman yıldız karşılık verdi: Şampiyona biter bitmez geliyorum, ilk görüşeceğim takım Beşiktaş!

Beşiktaş gündeminin ana maddesi Mario Gomez...

Alman yıldızın kalıp kalmayacağı, yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği Siyah-Beyazlılar’ın en merak ettiği konu. Her gün yeni gelişmelerin yaşandığı Gomez’de en son Başkan Fikret Orman’ın resti gündeme damgasını vurmuştu.

Orman’ın bir türlü görüşme masasına oturmayan Gomez’e, “Ya 10 Temmuz’a kadar kararını bildir ya da başka isimlere bakacağız” restine Alman yıldız bu kez karşılık verdi. Yönetimle iletişime geçen tecrübeli forvet, “Şampiyona biter bitmez geliyorum, ilk görüşeceğim takım Beşiktaş” mesajını yolladı.

“Beşiktaş’ta kalmak ilk hedefim” diyen ünlü golcü, milli takımın maçlarında tribünde de olsa arkadaşlarının yanında olmak istediğini ve şampiyona biter bitmez, ilk konuşacağı kulübün Beşiktaş olacağını bildirdi.

Fiorentina fırsat peşinde

West Ham ve Wolfsburg’un da talip olduğu Alman yıldız için, İtalyan kulübü ise kasasına koyacağı para konusunda her yolu deniyor. Ancak Fiorentina kulübü şu ana kadar en fazla rakamı 15 milyon Euro ile İngiliz kulübünden aldı.

Ancak ödeme vergi dahilinde olduğu ve alınan paranın yarısının da Beşiktaş’a verileceği için bu rakam tatminkar değil. Anlaşma gereği Gomez Kartal’da kalırsa, önümüzdeki temmuz ayında İtalyan kulübü 7.5 milyonu kasasına net olarak koymuş olacak.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler