"Mert Hakan'ın yerine Emre Akbaba'yı isterdim."

27.04.2020 - 23:10 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 23:13

"Mert Hakan'ın yerine Emre Akbaba'yı isterdim."

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Rıza Çalımbay, Spor Arena canlı yayınına katıldı. İşte Ajansspor'un sizler için derledikleri...

Liglerin tekrar başlaması için uygun bir ortama ihtiyaç olduğunu söyleyen Çalımbay: "Şu anda Türkiye'ye iyi gidiş var. Tekrar bir şey çıkarmayalım. Ligi Temmuz'da başlatıp Ağustos'ta bitirmek ya da bu seneyi silmek gerekiyor. Bu maçların oynanması için kesinlikle iyi bir ortam gerekiyor."

"Oyuncular şu an çok tedirgin..."

Rıza Çalımbay: "Futbol çok temaslı bir oyun. Soyunma odaları kalabalık oluyor. Deplasmanlara gidiliyor, kalacağınız yer, yemek yiyeceğiniz yer, bunlar hep problem. Maçlarda tükürük oluyor, kan akıyor, tekmeler atılıyor. Maçlar oynatılacaksa riskin çok çok az olması gerekiyor. Oyuncular şu an çok tedirgin. Ailelerini düşünüyorlar, evden ayrılmak istemiyorlar. Açıkça korkuyorlar yani. Maçlar oynansa da zevkli, çekişmeli geçeceğini sanmıyorum" açıklamalarında bulundu.

"Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın takımdan gitmeleri gerekiyor"

Son zamanlarda adı Galatasaray ile anılan Mert Hakan ve Emre Kılınç hakkında konuşan deneyimli futbol adamı: "Bence Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın takımdan gitmeleri gerekiyor. Zaten ikisi de gitmek istiyor. Gidebilirler ancak kalan maçları başarılı bir şekilde bitirmeleri gerekir. Onlara da yakışan budur."

"Emre Akbaba, Adem Ljajic olabilir..."

'Sivasspor'a bir transfer yapma hakkınız olsa kimi almak isterdiniz?' sorusuna cevap veren hoca: "Mert Hakan gidiyor mesela, onun yerine birini isterdim. Emre Akbaba olabilir. Adem Ljajic de olabilir." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler