Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Hakem Ali Palabıyık'a Sert Sözler

Orhan Gülek
02.02.2023 - 23:28 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 00:20

Süper Lig'in 22. haftasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Selahattin Baki, maç sonu hakem Ali Palabıyık'a sert sözler kullandı.

Fenerbahçe'de Selahattin Baki'den Hakem Ali Palabıyık'a Sert Sözler

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı. İkinci sırada yer alan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın 6 puan gerisine düştü.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe'de yönetici Selahattin Baki, sert açıklamalarda bulundu.

İşte Selahattin Baki'nin Adana Demirspor maçı sonrası açıklamaları

Fenerbahçe Futbol Şube Sorumlusu Selahattin Baki, Yeni Adana Stadyumu önünde Ali Palabıyık’a çok sert sözler söyledi.

Baki, "Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği-vermediği tüm kararlardan her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir? Gol atıyoruz, net bir gol sayılmıyor. 3 tane net penaltımız var, verilmiyor." dedi.

"Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti"

Baki, sert açıklamalarına şöyle devam etti: "Son dakika beraberliği yakalıyoruz, net bir gol. VAR olmasa, onu da vermemeye kalktı. Başta Fenerbahçeliler, futbol severler iyi hatırlar Ivan Bebek gibi bir şeref, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum, onun da önüne geçti."

İlgini Çekebilir
Dilmen: "2011'den beri Fener'i yediler yediler doymadılar!"
Habere Git

"Kim verdi bu emri Fenerbahçe'yi katletmen için"

Ali Palabıyık seni kim atadı bu maça? Kim verdi bu emri Fenerbahçe'yi katletmen için? Sayın Büyükekşi soruyorum size! Bu maçın şifresi çözülmeden, Türk futbolcunun şifresi çözülemez. Yeter artık! Sivas-Galatasaray maçında 'ofsaytımsı' skandalıyla şu anki en büyük rakibimize şampiyonluk yolunda 3 puan, bize bu gibi maçlarda 1 puanı zor toparlayacağımız senaryolar. Bir daha Ali Palabıyık'ı Fenerbahçe maçını bırakın, hiçbir Türk takımının alt lig maçında görmek istemiyoruz"

"Türkiye'nin en çok kırmızı kart gören takımıyız"

"Ivan Bebek örneği çok önemli. O günden beri gördüğüm en net bir camianın katledilişi. Hakemle tartışıyoruz, vücut lisanındaki rahatlık, Fenerbahçe'ye verdiği darbeler, aleyhimize verdiği kararlardan sonraki gülümseyerek verdiği cevaplar, sporcumuza karşı kullandığı üslup... Bir şey daha merak ediyorum. Türkiye'nin en çok kırmızı kart gören takımıyız. 

"Herhalde Ali Palabıyık çok iyi Portekizce konuşuyor"

Açık ara en centilmen teknik direktöre sahibiz. Neredeyse 1 kere hakem yorumu, Federasyon yorumu, saha dışı yorumu yapmamış bir insan... Ben biliyorum, gidip hakeme dedi ki o son faulde top faul, içeride değil, dışarda ama Fenerbahçe lehine faul. Ve bu adam ne Türkçe ne İngilizce biliyor... Herhalde Ali Palabıyık çok iyi Portekizce konuşuyor, bu cümlesinden dolayı Jorge Jesus'a kırmızı kart gösterdi"

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus kırmızı kart gördü
Habere Git

"Bu ligi de şampiyon bitiririz"

"Artık iyiyi kötüyü bırakalım. Yönetim olarak, sporcular olarak nelerle uğraştığımızı görüyorsunuz. Beraber olalım. Birlik olursak bu ligi de bitiririz, bu ligi de şampiyon bitiririz. 

"Bundan sonrası artık TFF ve Büyükekşi'de"

Son bir kere daha Büyükekşi'ye soruyorum. Bu maçın şifresini çözmeyi düşünüyor mu? Ne gibi bir açıklama yapmayı düşünüyor? Ali Palabıyık yönetimi hakkında ne düşünüyor? MHK değişiminin ne kadar yerli yerinde olduğunu bir kere daha gördük. Çünkü bu yıllardır burada yer etmiş anti Fenerbahçe lobisi gider ayak son bir darbe vurup gitti. Bundan sonrası artık TFF ve Büyükekşi'de"

Senin için hazırladığımız haberler