Fenerbahçe'de Garry Rodrigues'in kaderi belli oluyor

04.09.2020 - 15:41 | Son Güncellenme: 04.09.2020 - 15:41

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de Garry Rodrigues'in sözleşmesi feshediliyor. Sarı - lacivertliler, Olympiakos'un da transfer etmek istediği öne sürülen Rodrigues ile yollarını ayırıyor. İşte gelişmeler...

Fenerbahçe'de Garry Rodrigues'in kaderi belli oluyor

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de Alper Potuk, Mevlüt Erdinç'ten sonra Garry Rodrigues ile de yolların ayrılması kararı alındı. Tecrübeli sol açık ile sözleşmesinin feshedilmesi için görüşme gerçekleştirildi.Taraflar görüşmede sözleşmenin sona erdirilmesine olumlu yaklaştı.

Yıllık 2.5 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe yönetiminden alacaklarının bir kısmını talep ettiği öğrenildi.

Sarı lacivertliler ile Rodrigues arasında maddi konulardaki anlaşma sağlandıktan sonra resmi açıklama yapılacak.Kariyerinde PAOK ve Galatasaray forması giyen Rodrigues Al İttihad'dan Fenerbahçe'ye 2 yıllığına kiralanmıştı.

Gary Rodrigues, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile Süper Lig'de 26 maça çıkarken 4 gol, 3 asistlik performans sergiledi.Rodrigues'in Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Olympiakos'a imza atması bekleniyor. 

 

 

Fenerbahçe'de Mevlüt Erdinç ve Alper Potuk ile de yollar ayrılmıştı:

Senin için hazırladığımız haberler