Çapraz bağlarında yırtık! Hatayspor açıkladı...

04.03.2021 - 12:25 | Son Güncellenme: 04.03.2021 - 13:50

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayaspor'da Selim Ilgaz'ın durumu belli oldu. Sivasspor maçında sakatlanan futbolcunun sağlık durumu nasıl, kaç ay oynayamayacak? İşte detaylar...

Çapraz bağlarında yırtık! Hatayspor açıkladı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon flaş çıkış yapan takımlardan biri olan Atakaş Hatayspor'da Selim Ilgaz şoku yaşanıyor. Kulüp, futbolcunun sağlık durumuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Selim Ilgaz'ın çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Ön çapraz bağlarında yırtık var

Hatayspor'dan yapılan açıklamada, "Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Selim Ilgaz’ın yapılan ilk tetkiklerinde, ön çapraz bağında parsiyel (kısmi) yırtık tespit edilmiş olup, önümüzdeki günlerde yapılacak detaylı kontroller ve MR tetkikinden sonra oyuncumuzun son durumu netleşecektir. Geçmiş olsun Selim. En kısa zamanda yeniden aramıza dönmen dileğiyle" ifadelerine yer verildi.

Ne olmuştu?

1-1 biten Sivasspor maçında Hataysporlu futbolcu 4. dakikada sakatlanarak yere yığıldı. Sedye ile oyundan çıkan futbolcu ambulansla hastaneye götürüldü. Futbolcu daha sonra taburcu edildi. Bugün de detaylı açıklama kulüp tarafından yapıldı. Selim Ilgaz'ın sezonu kapattığı belirtiliyor. 

Selim Ilgaz'ın performansı

Bu sezon Hatayspor'da 27 maçta 2 gol 2 asistlik performans sergileyen Selim Ilgaz'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek. Geçen sezon 33 maçta 7 gol 6 asist, bir önceki sezon da 40 maçta 12 gol 6 asistle dikkatleri çekmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler