Listeler tek tek kontrol edildi

İsa Kethüda
15.05.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 19:49

Türk Telekom Stadyumu'nun önünde olağanüstü güvenlik önlemi alındı. Stadın önünden geçen yol trafiği kapatıldı. İşte detaylar...

Listeler tek tek kontrol edildi

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Süper Lig'in 42. haftasında şampiyonluk düğümü bu akşam oynanacak maçlarla belli olacak. Galatasaray, sahasında Yeni Malatyaspor, Beşiktaş deplasmanda Göztepe ve Fenerbahçe de deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. 

  • 1- Beşiktaş - 81 puan (+44)
  • 2- Galatasaray - 81 puan (+42)
  • 3- Fenerbahçe - 79 puan (+30)

Yol kapatıldı

Sahasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek Galatasaray'da, Türk Telekom Stadyumu'nun önünde olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Stadyum'un önünden geçen yol ise trafiği kapatıldı.

3-4 bin taraftar olması bekleniyor

Öte yandan Hürriyet'te yer alan habere göre; Sarı kırmızılı yönetim, camiadan gelen talebin ardından ilgili cezayı ödemeyi göze alarak Türk Telekom Stadı'na taraftar alınmasına karar verdi. Ayrıca taraftar gruplarından seyircilerin de müsabakaya alınacağı öğrenildi.

Galatasaray - Helenex Yeni Malatyaspor müsabakasını yaklaşık 3-4 bin seyircinin tribünden takip etmesi bekleniyor.

Genelge yayınlandı, kutlama yapılmayacak

İçişleri Bakanlığı, valiliklere şampiyonluk kutlama genelgesi gönderdi. Buna göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.

İzinli olanlar izleyebilecek

TRT Spor'da yer alan habere göre Galatasaray-Malatyaspor maçına sadece izni olanlar girebilecek. Taraftarlar stat çevresine yaklaştırılmayacak. 14 ayrı noktada kontrol var.

Olağanüstü hal ilan edildi


Galatasaray'ın Yeni Malatya ile oynayacağı karşılaşma öncesi stat çevresinde adeta olağanüstü hal ilan edildi. Pandemi öncesi oynanan bir derbi gibi güvenlik önlemi alınırken stada giden tüm yollar kesildi. Davetliler dahi 3 ayrı kontrol noktasında kontrole tabii tutuldu. Kapı girişlerinde davetli listeleri tek tek kontrol edildi. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in kızları Merve ve Buse Terim'in de karşılaşma öncesi isimleri kontrol edildi.

Senin için hazırladığımız haberler