Beşiktaş, koronavirüs testine girecek mi?

21.03.2020 - 13:54 | Son Güncellenme: 21.03.2020 - 13:59

Son 14 gün içerisinde Fenerbahçe Beko ile maç yapan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, koronavirüs testine girecek mi? Beşiktaş kulübünün konuyla ilgili açıklaması şu şekilde...

Beşiktaş, koronavirüs testine girecek mi?

Fenerbahçe Basketbol Takımı'nda bazı kişilerde koronavirüs şüphesinin ortaya çıkmasından sonra gözler, özellikle sarı lacivertli ekibin son 14 gün içinde maç yaptığı takımlara çevrildi. Ve bunlardan biri de Beşiktaş Sompo Japan Sigorta...

ERDAL CÖMERT-AJANSSPOR

ŞU ANDA BİR ŞİKÂYET YOK

Siyah beyazlı kulüple görüşerek, bir tedbir alınıp alınmadığını sorduk. Beşiktaş Kulübü yetkilileri, "Bugüne kadar bizim takımının ne oyuncularında ne teknik ve idari heyetle diğer personellerde bir şikâyet söz konusu olmamıştır.

Test yaptırmak, bir belirtiden sonra hastaneye gidilmesinden sonra mümküdür. Halihazırda gidip bu testi yaptırmak mümkün değil. Ancak şikayete bağlı test söz konusu olmaktadır" dedi.

ŞÜPHE OLUŞURSA GEREKEN YAPILIR

Siyah beyazlı yetkililer, kulüp sağlık ekibinin sporcularla sürekli irtibatta olduğunu ve bir şüphenin oluşması halinde gereken tetkikler için resmi kurumlara başvurulacağını da vurguladı.

Beşiktaş Sompo Japon, Akatlar Spor Kompleksi'nde 8 Mart'ta Fenerbahçe'yi konuk etmişti. Oldukça çekişmeli geçen maçı sarı lacivertliler 74-73 kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler