'Virüs bulaşırsa Schumacher ölür'

23.03.2020 - 13:27 | Son Güncellenme: 23.03.2020 - 13:33

Koronavirüs salgını sebebiyle yaşlılar ve kronik rahatsızlık geçirenler yüksek risk grubunda. Michael Schumacher'in ailesi COVID-19 sebebiyle ne gibi önlemler aldı? Detaylar haberimizde...

'Virüs bulaşırsa Schumacher ölür'

Formula 1'in efsane pilotlarından biri olan Michael Schumacher, geçirdiği kaza sebebiyle yaklaşık 7 yıldır yatağa bağlı bir şekilde yaşıyor. Tüm dünyayı sarsan koronavirüs salgını sebebiyle, Michael Scumacher için de ekstra önlem alındı.

Schumacher de risk grubunda

Yaşlılar ve kronik hastalar, COVID-19 salgını sebebiyle ciddi problemler yaşıyor. Hatta, yaşlı olan ve test sonucu pozitif çıkan kişilerin yaşamına devam etmesi de olanaksız duruyor. 

Schumacher'in ailesi ekstra tedbirler aldı

Sağlık durumu nedeniyle koronavirüsün risk teşkil ettiği gruba dahil olan Schumacher için ailesi alarm verdi ve ekstra tedbirler aldı.

'Enfekte olursa Schumacher ölür!'

Herhangi bir enfekte durumu yaşanmaması için Michael'in bir nevi karantina halinde ekstra korumaya alındığı ifade edildi. Enfekte olması durumunda Schumacher'in ölüm riskinin çok yüksek olduğu belirtiliyor.

İsviçre'de kaç kişi koronavirüs sebebiyle vefat etti?

Ailenin yaşadığı İsviçre'de şu ana kadar 2200'den fazla koronavirüs vakası ve buna bağlı 18 ölüm açıklanmıştı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler