Galatasaray'da Erden Timur'un Fenerbahçe Derbisine Gitmeyeceği İddia Edildi

Akın Ungan
07.01.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 14:08

Son dakika | Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un, Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe derbisine gitmeme kararı aldığı iddia edildi.

Galatasaray'da Erden Timur'un Fenerbahçe Derbisine Gitmeyeceği İddia Edildi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftası dev derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur'un Kadıköy'e gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Derbiye gitmeyeceği iddia edildi

Erden Timur'un Fenerbahçe derbisi öncesi maça gitmeme kararı aldığı iddia edildi. TV 100'ün haberine göre Erden Timur, yarın Ülker Stadyumu'ndaki derbi için Kadıköy'de bulunmayacak.

Tam kadro akreditasyon başvurusu

Öte yandan Vole ise Galatasaray yönetiminin tam kadro olarak akreditasyon başvurusunda bulunduğunu belirtti. Habere göre Erden Timur, Kadıköy'de yer alacak.

"Lider dönmek istiyoruz"

Geçtiğimiz gün derbi hakkında GS TV'ye açıklamalarda bulunan Erden Timur, "Öncelikle lider dönmek istiyoruz. Hak edenin kazandığı bir maç olsun. Sezonun en heyecanlı maçları oluyor. Çok fazla duygunun yaşandığı bir maç. İnşallah hak eden biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Erden Timur, "İnşallah seyir zevki yüksek bir maç olur, keyifli bir maç olur ve biz kazanırız. Ancak unutulmamalı ki lig uzun bir maraton, önünde sonunda 3 puanlık bir maç" şeklinde konuştu.

"Bu iki camia da her zaman birbirine ihtiyaç duyan camia"

Erden Timur, "Bu iki camia da her zaman birbirine ihtiyaç duyan, biri olmazsa diğerinin değerinin daha az olduğunun bilincinde olan iki camia. İnşallah çok güzel geçer, centilmenlikle geçer. Gönülden inancımız, inşallah kazanıp geleceğiz" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçının tarih ve saati

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi 8 Ocak Pazar günü, saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Fenerbahçe - Galatasaray maçını yayınlayacak kanal

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dev mücadele, beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler