Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

26.09.2024 - 10:09 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 10:21

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ilk hafta maçında sahasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'yı ağırlayacak. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe bu sezon yeni formatıyla oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına bu akşam sahasında Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise karşısında çıkıyor.

Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadelede Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcılıklarını ise Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu yapacak.

Fenerbahçe Union Saint-Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Saat 19.45'te başlayacak olan Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı, TRT 1 ve tabii üzerinden naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Union SG ile üçüncü maç

Fenerbahçe, Union SG ile tarihindeki üçüncü maçına çıkıyor. 2023-2024 Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'nin rakibi Union Saint-Gilloise olmuştu. Sarı Lacivertli takım deplasmanda oynanan ilk maçı 3-0 kazanmış, Kadıköy'de oynanan maçtan ise 1-0 mağlup ayrılmasına rağmen adını çeyrek finale yazdırmıştı.

5 isim kadroda yok

Fenerbahçe'nin UEFA'ya verdiği kadroda 5 isim yer almıyor. Yeni transferlerden Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Filip Kostic'in yanı sıra Bartuğ Elmaz ve Ryan Kent Avrupa müsabakalarında forma giyemeyecek.

Osayi-Samuel'in durumu maç saati belli olacak

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Bright Osayi-Samuel'in durumu ise netlik kazanmadı. Takımla birlikte çalışan Nijeryalı futbolcunun durumu maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Samet Akaydin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Bright Osayi-Samuel, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Fred, İrfan Can Kahveci, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski, Tadic, Allan Saint-Maximin, Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Youssef En-Nesyri, Dzeko.

Jose Mourinho'dan revizyon

Derbide ezeli rakibi Galatasaray’a kaybeden Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun Union SG karşısında kadroda revizyon yapması bekleniyor. İrfan Can Kahveci’nin 11’de olacağını bizzat açıklayan Mourinho’nun, sağ bekte Mert’in yerine oynayacak durumda olması halinde Osayi Saumel'i, stoperde Çağlar yerine Becao’yu oynatması, yeni transfer Amrabat’ın da ilk 11’de görev yapması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Fenerbahçe'nin Union SG maçındaki muhtemel 11'i:

Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymannski, İrfan Can, Tadic, En-Nesyri

Union SG'nin muhtemel 11'i

Union SG'nin Fenerbahçe maçındaki muhtemel 11'i:

Moris, Mac Allister, Burgess, Machida, Montes, Vanhoutte, Sadiki, Rasmussen, Terho, Rodriguez, Ivanovic

Senin için hazırladığımız haberler