Maxim, Günay ve Kana Bıyık, Trabzonspor maçını değerlendirdi

02.10.2020 - 22:17 | Son Güncellenme: 02.10.2020 - 22:17

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 4. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Gaziantek FK'lı oyuncular açıklamalarda bulundu.

Kana-Biyik: Yediğimiz golde arkadaşlarımız sorumluluk almadı. Çok büyük bir hata yaptık. Taçtan gelen bir top, daha dikkatli olmamız gerekiyor. Maçın sonucuna baktığımız zaman iyi bir puan. Sumudica’yı seviyorum. Abim, babam gibi. Bana sorumluluk veriyor. Şu ana kadar çalıştığım en iyi hocalardan. Onunla kendimi sahada rahat hissediyorum.

Alexandru Maxim: Penaltı kararında haklıydı hakem. İki haftadır berabere kalıyoruz. Benzer bir senaryo. Defansta sıkıntı yaşıyoruz, kolay goller yiyoruz. Umarım bunu gelecek haftalarda düzeltiriz.

Günay: İç sahada bizi yenmek gerçekten çok zor. Maçın genelinde beraberlik ikinci taraf için de hak edilen bir sonuç oldu. İlk yarıda Trabzonspor’un baskısı vardı. Onu attıktan sonra kendi oyunumuza döndük. 1-1, hatta 2-1’i bulmak için çok çabaladık. Zor bir rakibimiz vardı. Bence Trabzonspor bu sene de şampiyonluğun en büyük adaylarından.

Senin için hazırladığımız haberler