VİDEO- Arda Turan sözleri olay oldu!

12.09.2019 - 00:32 | Son Güncellenme: 11.09.2019 - 21:34

VİDEO- Arda Turan sözleri olay oldu!

Ece Üner kimdir, kaç yaşında? Arda Turan hakkında neler söyledi? Show TV spikeri Ece Üner, ana haber bülteninde Arda Turan hakkında söyledikleriyle gündem oldu. Ece Üner kimdir sorusu, arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi. Biz de merak edilenleri derledik. Arda Turan'a "Korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek", "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verilmişti. Peki, Ece Üner kimdir, kaç yaşında? Ece Üner, Arda Turan hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Ece Üner, Arda Turan hakkında neler söyledi?

Show Ana Haber'de "Madem Arda Turan bizim yerimize manşet atmış biz de onun yerine gol atalım" diyen Üner, sözlerine şöyle devam etti:

"Yarın öbür gün birisinin karısını kızını taciz etmesek de laf atabilir, kocasına saldırıp burnunu kırabiliriz. Hastaneye ruhsatsız silahla girebilir, o silahı sıkabilir ve neredeyse hiçbir ceza almayabiliriz. Zaten ceza almayacağımızı bildiğimiz için böyle hareket edebiliriz öyle mi? Koskoca adalet sistemi bize farklı, Arda Turan'a başka karar çıkartmaz herhalde."

Ece Üner kimdir, kaç yaşında?

Sunucu ve haberci Ece Üner, 1981 yılında dünyaya geldi.

Bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır.

Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu.

Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Uzun bir süre CNN Türk'te çalıştıktan sonra Habertürk'e geçmiştir. Günümüzde Habertürk'te Enine Boyuna isimli programı hazırlayıp sunmaktadır.

Ece Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı.

Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da, CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu.

Senin için hazırladığımız haberler