Kasapoğlu koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...

03.12.2020 - 17:09 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 17:09

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Peki Bakan Kasapoğlu'nun durumu nasıl? İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Mehmet Muharrem Kasapoğlu kendisinin ve eşinin koronavirüse yakalandığını duyurarak sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Kasapoğlu yaptığı paylaşımda, "Eşimle birlikte yaptırmış olduğumuz Covid-19 testlerimiz pozitif çıktı. Çok şükür genel durumumuz iyi, doktorlarımızın tavsiyesiyle evde tedavi olmaktayız" dedi.

Kulüpler Birliği resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kulüpler Birliği'nden geçmiş olsun mesajı

Birlikte yapılan açıklamada, "Covid-19 testi pozitif çıkan Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" denildi.

Federasyon Başkanı Özdemir de koronaya yakalandı

Öte yandan dün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı da koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. (HABERİN DETAYLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler