Mehmet Demirkol: “Krunic maalesef”

Cem Ergün
28.04.2024 - 12:45 | Son Güncellenme: 28.04.2024 - 13:26

Mehmet Demirkol, Socrates Dergi YouTube kanalında Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte Mehmet Demirkol'un sözleri...

Mehmet Demirkol: “Krunic maalesef”

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı Michy Batshuayi ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle 2-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın tek golü ise Cenk Tosun'dan geldi. Sarı-Lacivertli ekibin, derbi zaferini ve oyuncuların performanslarını Mehmet Demirkol değerlendirdi.

"Fred'i seyret, yorum yapmaya gerek yok"

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle değerlendirdi: "İsmail Yüksel'in sakatlığı umarım çok ciddi değildir. Çünkü Milli Takım için de çok önemli bir oyuncu. İsmail varken de Fenerbahçe topu sürekli kalabalıkların içine atıyordu. Boşluğa çıkarmıyor. Geçen haftada söyledim. Fred'i seyret, maç yorumunu yapmaya gerek yok. Fenerbahçe iki kanadın arkasına çok iyi sarktı. Necip ve Masuaku iyi değildi. Ama yine de söylüyorum Fenerbahçe'nin sezonun ilk devresindeki gibi kesinlikle kaleyi gördüğünü söyleyemeyiz."

Demirkol'dan, Batshuayi ve Dzeko önerisi

Demirkol, Fenerbahçe'nin golcüleri Edin Dzeko ve Michy Batshuayi'den ise şu sözlerle bahsetti: "Edin Dzeko'nun maça ilk 11'de başlamamasının maçın başında işe yaramadığını söyleyemeyiz. Kağıt üzerinde Dzeko'luk maç gibi duruyordu. Sivas maçında da gördük Dzeko pozisyona girdi ama çok kötü vuruşlar yaptı. Batshuayi artık benim zamanım ne zaman geliyor demiş olabilir. Ama rakibin eksik kaldıktan sonra Dzeko ve Batshuayi beraber sahada olabilirdi. Bir şey yapman lazım. Tadic de asist yapmasına rağmen pek parlak gözükmüyordu hücumda."

"Panik başlıyor"

Mehmet Demirkol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gelecek 4 hafta için güvenli bir takım değil Fenerbahçe. Bu Livakovic'in, Osayi'nin geri pasında, Gedson'un baskı yaptığı pozisyon gol olabilir, penaltı olabilir orada bu kadar panik mantıklı değil. Oyun bozguna uğruyor ve panik başlıyor. İsmail'in yokluğunu Krunic ile doldurmaya çalışacaksa hoca çok zor. Krunic'i baskıla, boz Fenerbahçe'yi."

Senin için hazırladığımız haberler