Türkiye - İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk11'ler...

09.09.2024 - 11:16 | Son Güncellenme: 09.09.2024 - 20:39

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. maçında bu akşam İzlanda ile karşılaşacak. Milli Takım'ın ilk 11'i ne? Maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Türkiye - İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk11'ler...

AJANSSPOR - HABER

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Galler ile deplasmanda karşılaşan A Milli Futbol Takımımız, 10 kişi kaldığı karşılaşmada sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Milliler bu kez İzlanda karşısında, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak maçta 3 puan peşinde olacak. İşte detaylar...

Türkiye - İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'ndeki 2. maçında İzlanda ile İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye'nin, İzlanda'yı konuk edeceği karşılaşmada Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji düdük çalacak. Türkiye - İzlanda maçı bu akşam (9 Eylül) saat 21:45'ye başlayacak.

Türkiye - İzlanda maçı hangi kanalda?

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 2. maçına çıkacak olan Milli Takım, İzlanda karşısında galibiyet kovalayacak. Bu kritik karşılaşma TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

11'ler belli oldu

Türkiye: Mert Günok, Merih Demiral, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler, Umut Nayir, Hakan Çalhanoğlu, Eren Elmalı, Abdülkerim Bardakcı, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Mert Müldür

İzlanda: Valdimarsson, Sampsted, Hermannsson, Gretarsson, Tomasson, Anderson, Gudmundsson, Thordarson, Thosteinsson, Sigurdsson, Oskarsson

Arda ve Umut 11'de

Galler karşısında sakatlanan Arda Güler, İzlanda maçına ilk 11'de başlıyor. Teknik direktör Montella, forvet hattında ise Umut Nayir'e bu kez görev verdi.

Cezalı ve sakatlar

Milli Takım'ın Galler ile oynadığı maçta kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Barış Alper Yılmaz, İzlanda karşısında forma giyemeyecek. Öte yandan Ferdi Kadıoğlu, Enes Ünal, Semih Kılıçsoy ve Mustafa Hekimoğlu da sakatlıkları sebebiyle maç kadrosunda yer almıyor.

633'üncü maç

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ikinci maçında İzmir Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız, tarihindeki 633'üncü maça çıkacak.

Ay-Yıldızlılar, geride kalan 632 maçta 245 galibiyet, 149 beraberlik ve 238 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

İzlanda ile 14'üncü randevu

Türkiye, 12'si resmi biri özel olmak üzere İzlanda ile 13 maçta kozlarını paylaştı. Milliler bu maçların 8'inde sahadan yenilgiyle ayrılırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı ve 2 karşılaşmada rakibine üstünlük sağladı.

İzlanda maç saatini bekliyor

İzlanda Milli Takım heyeti akşam oynanacak maç öncesi İzmir'de konakladığı otelde maç saatini bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler