Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçı sonrası meydan okudu

22.09.2024 - 22:43 | Son Güncellenme: 22.09.2024 - 23:04

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonu Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst değerlendirmede bulundu.

Giovanni van Bronckhorst, Eyüpspor maçı sonrası meydan okudu

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 2-1 mağlup etti. 2 kez VAR incelemesi ile penaltı kararı verilen maçta Kartal'a 3 puanı 90+3'te Ciro Immobile getirdi.

Maç sonu Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst değelendirmede bulundu.

"Rakip bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı"

İlk olarak "Fırsatları zorladık" diyen Bronckhorst, "İyi bir maç oldu bugün. İyi başladık, 2 büyük fırsat bulduk. İlk yarıda Ciro ile 2'inci yarıda Joao ile fırsatlar yakaladık. rakip penaltıdan eşitliği buldu. Fırsatları zorladık. Sürekli denemeye devam ettik. Neticede penaltıdan gol geldi. Bence açık penaltıydı. Rakip bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı. Bu da onların kalitesini gösteriyor. 2'inci golü atamadıkça rakibi oyunda tuttuk. Ama 3 puan için mutluyuz" dedi.

3 paun için mutlu olan Giovanni van Bronckhorst, "Fırsatlar bulduk. Sadece fırsatları değerlendirme konusunda yeterince net değildik. Trabzonspor maçında da kalecinin kurtarışları vardı. Bazen bu gol geç gelir. Ama günün sonunda 3 puanı kazandık. Önümüzdeki maçlarda yapmamız gereken şey bulduğumuz fırsatları gole çevirmek olacak" dedi.

"Hazırlanmak için 3 günümüz var"

Avrupa maçlarına da değinen Giovanni van Bronckhorst, "Ülkeme gideceğim için mutluyum. Ajax ile Avrupa'daki ilk maçımızı oynayacağız. Hazırlanmak için 3 günümüz var. Maçı kazanacağımıza dair inançla oraya gitmeliyiz. O maçta iyi bir sonuç almayı istiyoruz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler