Fatih Terim'den iddialı açıklama: ''Yakında göreceksiniz''

16.09.2024 - 17:14 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 17:18

Galatasaray'dan ayrılarak Portekiz devi Benfica'ya transfer olan milli oyuncumuz Kerem Aktürkoğlu hakkında Fatih Terim'den açıklamalar geldi. İşte Terim'in transfer yorumu ve detaylar...

Fatih Terim'den iddialı açıklama: ''Yakında göreceksiniz''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim, Portekiz basını O Jogo'ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

''Galatasaray'da 4 yıl oynadı ama kendini bundan çok daha fazla geliştirdi''

Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan eski öğrencisi Kerem Aktürkoğlu hakkında konuşan Terim, yıldız oyuncu için "Onun gibisi çok az. Kerem tüm antrenörlerin sahip olmak isteyeceği türden bir oyuncu. Oyunların kilidini açacak kadar yetenekli ve duran toplarda çok etkili. Onun gibisi çok az. Galatasaray'da 4 yıl oynadı ama kendini bundan çok daha fazla geliştirdi. Farklı tipte bir oyuncuya dönüştü. Tüm zor anlarda inisiyatif aldı, Galatasaray taraftarı onu birçok maçın sonunda hep tribüne çağırarak alkışladı" dedi.

''Yakında göreceksiniz''

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'nın en iyilerinden biri olacağını da iddia eden Fatih Terim, "Kerem'in Benfica'ya transfer olması benim için asla sürpriz değil çünkü kendisi Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından biri. Bunu yakında hepiniz göreceksiniz" ifadelerini kullandı.

''Benfica çok özel bir oyuncu transfer etti"

Milli futbolcunun liderlik özelliklerinin altını çizen Terim, "Kerem bir lider, kaptandı. Takımın en gençlerinin her zaman yardıma başvurduğu biriydi, her zor anda inisiyatif alırdı. Tüm bunları sahada yaptıklarıyla da yönetmeyi biliyordu. Benfica çok özel bir oyuncu transfer etti" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler