Giovanni van Bronckhorst: "Rakibe çok fazla fırsat verdik"

06.10.2024 - 21:11 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 22:27

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'tan açıklama yaptı.

Giovanni van Bronckhorst: "Rakibe çok fazla fırsat verdik"

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası siyah-beyazlı takımda teknik direktör Giovanni van Bronckhorst açıklamalarda bulundu.

"Doğru geçişlerle 2. golü bulamadık"

Giovanni van Bronckhorst, "Zor bir maç olacaktı. Mücadele edilmesi gereken bir maç olacaktı. 1-0'ı bulduk. Ondan sonra iki taraflı bir hale geldi oyun. Doğru geçişlerle 2. golü bulamadık. İkinci yarı rakibe fazla fırsatlar verdik. Son 15 dakika zor geçti.

"Üzgünüz ama devam edeceğiz"

Fiziksel ve mental yorgunluğumuz oluştu. Bu süre zarfında doğru kararları veremedik. Topu tutma ve oyunu tutma anlamında. Sonunda golü yemiş bulunduk. Üzgünüz ama devam edeceğiz. Bugün 2 puan kaybettik. Bir sonraki Konya maçı ile ligin diğer bölümüne başlayacağız.

"Biz savaştık"

Birkaç haftadır 3 günde bir maç haftasındayız. Perşembe günü de zor bir maç oynadık. Bugün de fiziksel bir maç oldu. Defansına arkasına atılan toplar fiziksel bir mücadele oldu bugün. Mental anlamda da güçlü olunması gereken bir maçtı. Biz savaştık.

"Tüm seviyelerde mücadele etmek istiyoruz"

İstediğimiz mücadeleyi koymak istedik. Kazanmak istedik. Rakip için doğru bir yere düşen top sonrası gol yedik. Ama toparlanacağız. Milli takıma gitmeyenler için 2 haftalık bir sürecimiz olacak. Tüm seviyelerde mücadele etmek istiyoruz. Savaşacağız. İstediğimiz sonucu bugün alamadık ama Konya maçıyla lige yeniden döneceğiz" dedi.

"Bugün Semih'i kendisini tercih etmedik"

Van Bronckhorst, bir gazetecinin "Semih Kılıçsoy'u maçta neden tercih etmediniz?" sorusunu, "Semih de genç ve gelişim gösteren bir oyuncu. Farklı konularda gelişim gösteriyor. Ben kendisine yardımcı oluyorum. Bu sene çok daha iyi bir bir oyuncu olacak. Bugün kendisini tercih etmedik ama milli takıma gidiyor. Bir sonraki bölümde, bir sonraki oynayacağımız blokta oynayabilir." şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler