Nihat Kahveci'den Mourinho'nun tercinihe sert eleştiri: "Senin yüzünden antipatim başladı"

04.10.2024 - 09:15 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 09:20

Fenerbahçe'nin deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldığı UEFA Avrupa Ligi maçını değerlendiren Nihat kahveci, Jose Mourinho'nun yaptığı oyuncu tercihine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Nihat Kahveci'den Mourinho'nun tercinihe sert eleştiri: "Senin yüzünden antipatim başladı"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında deplasmanda Hollanda temsilcisi Twente ile 1-1 berabere kaldı. Nihat Kahveci Kontraspor Youtube kanalında karşılaşmayı değerlendirdi. Kahveci'nin yorumları şöyle:

"2 maçta 4 puan iyidir"

"Fenerbahçe'nin beraberliğine ben okeyim. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadı. Beraberliği hak etti. Gönül isterdi ki galip gelsin. 2 maçta 4 puan iyidir. Fenerbahçe'de bir toparlanma gördüm." dedi.

"Nasıl bu kadar kötü oynayabildi aklım almıyor"

Benim üzüldüğüm bir futbolcu var. Mert Müldür, nasıl bu kadar kötü oynayabildi aklım almıyor. EURO 2024'te çok iyi oynadın. Bugünkü Mert Müldür hayal kırıklığıydı. Allah'tan Livakovic çok formda. Kalesinde yine güven verdi. Fenerbahçe'nin beraberliğine ben okeyim. Oyunun belli bölümlerinde iyi oynadı. Beraberliği hak etti. Gönül isterdi ki galip gelsin. 2 maçta 4 puan iyidir. Fenerbahçe'de bir toparlanma gördüm.

Mourinho yüzünden Szymanski antipatim başladı

Sebastian Szymanski'ye verdiğin şansı İrfan Can'a ver, geçen sezonki İrfan'a evrilir. Mourinho yüzünden Szymanski antipatim başladı. Normalde böyle bir şeyim yoktu. Szymanski'de bu kadar ısrar niye? Ofansif anlamda çok şey kaybediyorsun. Belki oyuna sonradan girse, gol atacak ve form tutacak.

Senin için hazırladığımız haberler