Osimhen, Hamza Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla mest etti

19.09.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 12:44

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, genç takım arkadaşı Hamza Akman ile girdiği ikili mücadeleye dair fotoğrafa yapılan yoruma takım arkadaşını savunarak verdiği yanıt taraftarları mest etti. İşte detaylar...

Osimhen, Hamza Akman'a yapılan yoruma verdiği cevapla mest etti

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında 21 Eylül Cumartesi günü ezeli rakibi Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı kırmızılı kulübün resmi instagram hesabından önceki gün yapılan paylaşımda Osimhen'in antrenmanda genç futbolcu Hamza Akman ile girdiği ikili mücadelenin fotoğrafına da yer verildi.

Omeruo'dan Hamza Akman yorumu

Osimhen'in Hamza Akman ile olan fotoğrafına yıldız futbolcunun Kasımpaşa forması giyen vatandaşı Kenneth Omeruo'dan yorum geldi.

"Kayarak oynama çocuk, o bir akademi oyuncusu mu?"

Omeruo yorumunda Hamza Akman'ı kastederek "Kayarak oynama çocuk, o bir akademi oyuncusu mu?" diye yazdı.

"O bir aslan, nasıl futbol oynayacağını biliyor.

Osimhen ise, Njerya Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Omerou'nun yorumuna şöyle yanıt verdi; "O bir aslan, nasıl futbol oynayacağını biliyor."

İkilinin bu yorumları beğeni yağmuruna tutuldu.

Derbide Galatasaray'ın en büyük kozu olacak

Galatasaray formasıyla ilk maçında Çaykur Rizespor karşısında çıkan Victor Osimhen, Gaziantep FK mücadelesinde erteleme maçı olduğu için forma giyememişti. Fenerbahçe karşısında yeniden takımdaki yerini alacak olan Nijeryalı yıldız takımının derbi maçtaki en önemli kozu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler