Kader maçı! Fenerbahçe önce 3 puanı alacak sonra Konya'ya bakacak

Akın Ungan
26.05.2024 - 10:34 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 18:05

Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftasında İstanbulspor ile karşılaşıyor. 3 puan hedefleyen Kanarya, şampiyonluk için Galatasaray'ın maç sonucuna bakacak. İlk 11'ler...

Kader maçı! Fenerbahçe önce 3 puanı alacak sonra Konya'ya bakacak

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 38'inci haftası dev şampiyonluk mücadelesine sahne oluyor. Lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde, 2'inci sırada yer alan Fenerbahçe, Kadıköy'de İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Lacivertliler, taraftarı önünde 3 puan hedefliyor.

Gözler Konya'da olacak

Kadıköy'de İstanbulspor karşısında kazanarak 3 puan almayı hedefleyen Fenerbahçe, şampiyonluk için Konya'dan gelecek sonucu bekleyecek. Konyaspor deplasmanında Galatasaray'ın mağlup olması halinde iki ezeli rakibin puanları eşitleniyor. Bu durumda ikili averajda üstünlüğü elinde bulunduran Fenerbahçe şampiyon olacak.

Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile İstanbulspor arasındaki Süper Lig maçı 26 Mayıs Pazar günü, saat 19.00'da oynanacak. Ülker Stadı'ndaki mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'de 10 eksik

Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında 10 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Michy Batshuayi, kırmızı kart cezalısı Alexander Djiku, PFDK'den ceza alan İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş ve Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Cengiz Ünder ve Rade Krunic yarınki maçta forma giyemeyecek.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi, Becao, Çağlar, Ferdi, Fred, Szymanski, King, Tadic, Sedar Dursun, Dzeko.

İstanbulspor XI: Mücahit, Okan, Coly, Baran, Ali, Sambissa, Kenio, Modestas, Özcan, Vefa, Mamadou.

Senin için hazırladığımız haberler