Maccabi'li yıldız serbest kaldı! Transferde favori Fenerbahçe...

09.10.2024 - 18:27 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 00:52

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Scottie Wilbekin'in sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından oyun kurucu rotasyonuna bir transfer yapmak için kolları sıvadı.

Maccabi'li yıldız serbest kaldı! Transferde favori Fenerbahçe...

AJANSSPOR-HABER

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko sezonun açılış haftasında ağır bir sakatlık haberi ile sarsıldı.

Fenerbahçeli yıldız sezonu kapattı

Temsilcimizin Olympiakos karşısında aldığı 82-71'lik galibiyetin ilk çeyreğinde acı içinde yerde kalan Scottie Wilbekin, arkadaşlarının yardımı ile sahayı terk etmişti. 31 yaşındaki yıldız oyun kurucunun çapraz bağlarının yırtıldığı ve sezonu kapatacağı açıklandı.

Fenerbahçe'de hedef: Jordan Loyd!

Temsilcimiz, Maccabi Tel Aviv'in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshettiği yıldız oyun kurucu Jordan Loyd ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Silas Melson, sezonu kapattığını duyurdu
Habere Git

Takım ile İsrail'e dönmedi

Maccabi Tel Aviv'in EuroLeague'in açılış haftasında ASVEL karşısında aldığı 89-82'lik galibiyette 15 sayı ile yıldızlaşan Loyd, İsrail'de süre gelen savaş nedeniyle maçın oynandığı Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta kaldı.

Yeni takımı ile henüz iki maça çıktı

AS Monaco'dan ayrılarak yaz aylarında Maccabi Tel Aviv'e imza atan 1.93'lük guard, EuroLeague'de takımının formasını henüz sadece 2 kez sırtına geçirebildi.

Takımın en çok kazananı

Maccabi ile 2 yıllık kontrat imzalayan 31 yaşındaki yıldız, yıllık 1.2 milyon dolarlık kazancıyla takımın en yüksek maaş alan oyuncusu konumunda.

İlgini Çekebilir
EuroLeague'de dev karşılaşma! Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler