Trabzonspor'dan Hartel açıklaması! Transfer iddialarına cevap verdi

Akın Ungan
26.05.2024 - 12:32 | Son Güncellenme: 26.05.2024 - 16:40

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'un St. Pauli ile sözleşmesi sona eren Marcel Hartel'i transfer edeceği iddia edildi. Kulüp açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan Hartel açıklaması! Transfer iddialarına cevap verdi

Kötü bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Trabzonspor gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Bordo-Mavililer, orta sahaya takviyede bulunmayı hedefliyor.

Marcel Hartel iddiası

Trabzonspor'un Bundesliga 2 ekibi St. Pauli ile sözleşmesi sona eren Marcel Hartel'i radarına aldığı ve Ertuğrul Doğan yönetiminin Alman orta saha ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Ayrıca Marcel Hartel'in Trabzonspor ile transfer görüşmelerinde bulunmak için Türkiye'ye geldiği de iddialar arasında yer aldı. 28 yaşındaki Alman orta saha oyuncusuyla sözleşme görüşmelerinin devam ettiği ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Onuachu'yu takımda tutmak için yeni formül!
Habere Git

Trabzonspor'dan açıklama

Trabzonspor, Hartel ile ilgili iddialara cevap verdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Marcel Hartel’in kulübümüze transferiyle alakalı basında yer alan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bahsi geçen oyuncuyla ilgili kulübümüzün herhangi bir transfer çalışması yoktur" denildi.

Marcel Hartel'den 37 maçta 36 gole katkı

Bu sezon St. Pauli formasıyla 37 maça çıkan Marcel Hartel, 21 kez rakip fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki orta saha, 15 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler